Devir teslim yapıldı

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü'ne atanan Kozlu Müessese Müdürü Kazım Eroğlu görevi daha önce vekatleten atanan Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Gebeş'ten devir aldı.

Devir teslim yapıldı

“ÜLKEMİZE ZONGULDAK’A HEPİMİZE HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

Devir teslim töreninde konuşan Kazım Eroğlu; “Bugün itibariyle TTK Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkanlığı Genel Müdürlüğüne vekaleten atamam yapıldı. Önce ülkemize Zonguldak’a hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu süre içerisinde Ercan Gebeş’e vekaleten görevi yürüttüğünde 1986 da Kozlu da maden mühendisi olarak göreve başladım sırasıyla vardiya mühendisliği baş mühendislik işletme müdürlüğü üretim müdür muavinliği, 2004’den bu yana da müessese müdürlüğü yaptım. Toplamda bakıldığı zaman 31 yıllık kurumda çalışma sürem var.  Kozlu da çalıştığım süre içerisinde Kozlu Müessesi ailesi fertleri diye hitap ediyordum, bundan sonraki hitap şeklimiz değişecek. Buna TTK Genel Müdürlüğü’nün ailesinin fertleri diye hitap edeceğiz. Aile bireylerim tabiri yerindeyse daha da fazlalaşmış oldu. İşe başladığım günden bugüne kadar özellikle bize ağabeylik yapan yetişmemizde büyük payı olan hepsine çok teşekkür ediyorum. Atamayı yapan yetkili makama sonsuz teşekkürlerimi en kalbi duygularımı, sevgilerimi iletiyorum. Trabzon’dan 1980’de öğrenci olarak geldim” dedi.

“YENİ SAHİBİNE TESLİM ETMENİN GÖNÜL HUZURU İÇERİSİNDEYİM”

Görevini Kazım Eroğlu’na teslim eden Ercan Gebeş ise, “Yaklaşık 11 ay önce bana verilen emaneti, emanete herhangi bir zarar vermeden yeni sahibine teslim etmenin gönül huzuru içerisindeyim. Kazım bey yıllarını bu kuruma vermiş çok değerli arkadaşımız. Kendisine hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2017, 08:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER