Direksiyon hakimiyetini kaybetti 5 metre yükseklikten uçtu

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, 5 metre yükseklikten bir evin bahçesine uçtu. Gürültüyü deprem sanıp sokağa fırlayan ev sahipleri ise yaşadıkları şoku bir süre üzerlerinden atamadı.

Direksiyon hakimiyetini kaybetti 5 metre yükseklikten uçtu

iha-Zonguldak’ta sürücüsünündireksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, 5 metre yükseklikten bir evinbahçesine uçtu. Gürültüyü deprem sanıp sokağa fırlayan ev sahipleri iseyaşadıkları şoku bir süre üzerlerinden atamadı.

Edinilen bilgiye göre, sabah erken saatlerde YusufS. (59), 67 DL 653 plakalı kamyonu ile Kilimli ilçesindeki bir inşaat alanındanaldığı hafriyat yüküyle Zonguldak istikametine doğru yola çıktı. İnağzıMahallesi’ndeki rampadan aşağıya inmek isteyen sürücü, iddiaya göre karşıyönden gelen bir başka kamyon ile karşılaşınca direksiyon hakimiyetinikaybetti. Araç, 5 metre yükseklikten bir evin bahçesine uçtu. Evin duvarına onadım kala durabilen kamyondaki hafriyat da evin bahçesine döküldü. Araçtankendi imkanlarıyla çıkan yaralı sürücü, olay yerinden geçen bir taksiyiçevirerek Atatürk Devlet Hastanesi’ne gitti. Gürültüye uyanan evin sahipleriise bir süre olayın şokunu yaşadı. Deprem sanıp sokağa koştuklarını söyleyen evsahipleri, karşılarında tonlarca ağırlıktaki kamyonu görünce ikinci şokuyaşadı. Evde maddi hasar meydana gelirken, polis ekipleri kaza yerindeincelemelerde bulundu. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2015, 15:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER