Dört gündür uyuşturucu bağımlısı oğlunu arıyor

Dört gündür uyuşturucu bağımlısı oğlunu arıyor

Dört gündür uyuşturucu bağımlısı oğlunu arıyor
Zonguldak’ta 45 yaşındaki Gülten Türkmen, uyuşturucu bağımlısı olduğunu iddia ettiği oğlu 24 yaşındaki Tuncay Türkmen’i arıyor.
İstanbul’da ikamet ederken yaşadıkları sorunlar nedeniyle memleketi Zonguldak’a taşındığını ifade eden 45 yaşındaki Gülten Türkmen, dört gündür evine geri dönmeyen oğlunu arıyor. Polis merkezine giderek oğlu hakkında kayıp ihbarında da bulunan gözü yaşlı anne, oğlunu uyuşturucu bağımlılığından kurtarmak istediğini söyledi.
“Kendi başıma uyuşturucu ile baş edemiyorum”
Anne Gülten Türkmen, oğlunun hayatından endişe ettiğini anlattı. Oğlu Tuncay Türkmen’in evliliğinden olan 4 yaşındaki torunu Berkecan’ın da hastalıkla mücadele ettiğini ifade eden Gülten Türkmen, “Oğlum uyuşturucu bağımlısı oldu diye İstanbul’dan Zonguldak’a taşındık. Belki Zonguldak’ta bulamayacağını düşündük. Ama oğlum Zonguldak’ta da uyuşturucu bulmuş. Burada da satılıyor. Ben artık bu uyuşturucu ile baş edemiyorum. Oğlumu kaçtı. Dört gündür evde yok. Torunum hastanede yatıyor. Allah rızası için duyan bilen varsa bize haber versin. Torunum hastalıkla mücadele veriyor. Tuncay, oğlum ne olur eve dön. Kendisiyle hiç görüşemiyorum. Telefonlarını hep torbacılara vermiş. Oğlum henüz 24 yaşında. Artık bu maddeye bir son verilsin. Allah rızası için ben artık bıktım” diye feryat etti.
“Nüfus cüzdanını dahi evde unutmuş”
Bayrama gözü yaşlı giren anne Gülten Türkmen, 24 yaşındaki oğlunun nüfus cüzdanını dahi evde bıraktığını hatırlatarak şöyle devam etti:
“Oğlum Tuncay ne olur evine dön. 4 yaşında oğlun var, hastalıkla mücadele veriyor. Oğlum, sen yoksun diye yemek bile yiyemiyorum. Uyuyamıyorum. Torunum birkaç gün önce kanama geçirdi. Ambulansla hastaneye kaldırdık. Hastaneden sonra çarşıya gelmiş. O gün bu gündür hiçbir haber alamadım. Tuncay’ımın, oğlumun evine dönmesini istiyorum. Oğlumun çok kötü durumda olduğunu düşünüyorum. Başbakan’ım ne olur size sesleniyorum. Zonguldak, kum gibi olmuş. Uyuşturucu satılıyor. Polise de başvurduk. Henüz bir sonuç alamadık. Kimse bize yardımcı olmuyor. Ben daha nereye gideceğim? Oğlu şu an hastanede, daha 4 yaşında. Oğlunu gözü görmüyor, eşini gözü görmüyor. Beni gözü görmüyor. Gözü hep uyuşturucuyu görüyor.”
Gözü yaşlı anne, bayramı oğlundan gelecek iyi haberi bekleyerek geçiriyor.
Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2016, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER