Dumandan etkilenen itfaiyecilerin imdadına mahalle sakinleri yetişti

Bir evde çıkan yangını söndüren itfaiyeciler, dumandan etkilenince imdada mahalle sakinleri yetişti. İtfaiyeciler, sırayla bir kavanoz ayranı içtiler.

Dumandan etkilenen itfaiyecilerin imdadına mahalle sakinleri yetişti

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde bir evde çıkan yangını söndüren itfaiyeciler, dumandan etkilenince imdada mahalle sakinleri yetişti. İtfaiyeciler, sırayla bir kavanoz ayranı içtiler. 

Edinilen bilgiye göre, Kozlu ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi Karadeniz Sokak üzerinde bulunan Yazgan Apartmanı’nda henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Erdal Yazgan’a ait olduğu öğrenilen apartmanın ikinci katındaki dairede çıkan yangın için itfaiyeye haber verildi.

Yangının çıktığı daireye gelen Kozlu Belediyesi itfaiye ekipleri, kısa sürede yangına müdahale etmeye çalıştı. Söndürme çalışmaları sırasında bazı itfaiye erleri dumandan etkilendi. İtfaiye erlerinin imdadına ise mahalle sakinleri yetişti. Mahalleli, bir kavanoz dolusu ayranı itfaiye erlerine ulaştırdı.

Sırayla ayranı içen itfaiyeciler, soğutma çalışmalarının ardından bölgeden ayrıldı. Yanan evde maddi hasar meydana geldi. Polisin ve itfaiyenin yangınla ilgili soruşturması sürüyor.
Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2015, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER