Dünya Birincisi Ereğli’de

Özel Ereğli Anadolu Hastanesi her geçen gün doktor kadrosunu genişletirken bünyesine kattığı uzman doktorla hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor.

Dünya Birincisi Ereğli’de

Özel Ereğli Anadolu Hastanesi her geçen gün doktor kadrosunu genişletirken bünyesine kattığı uzman doktorla hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor. 2012 yılında İsviçre Davos’ta çok geniş katılımla düzenlenen ‘Rhinocamp Winter’ isimli estetik ve fonksiyonel burun ameliyatlarıyla bilimsel kongrede birincilik ödülü kazanan KBB. Uzmanı Op. Dr.Murat Erdoğan artık Anadolu Hastanesi’nde. Burun ve kulak üzerindeki ameliyatlarıyla sürekli gündeme gelen Erdoğan, halkın büyük beğenisini kazanırken bu başarılı ameliyatlarını artık Ereğli’de sürdürüyor.

Estetik üzerine dünya çapında düzenlenen yarışmada birincilik ödülünü kazanan doktoru bünyesine katan ve daha da güçlenen Özel Ereğli Anadolu Hastanesi büyümeye devam ediyor.

DÜNYA BİRİNCİSİ EREĞLİ’DE

2012 yılında İsviçre Davos’ta çok geniş katılımla düzenlenen ‘Rhinocamp Winter’ isimli estetik ve fonksiyonel burun ameliyatlarıyla bilimsel kongrede birincilik ödülü kazanan KBB. Uzmanı Op.Dr.Murat Erdoğan’ın burun ve kulak üzerindeki ameliyatları halkın büyük beğenisini kazanırken bu başarılı ameliyatlarını artık Ereğli’de sürdürüyor. Ankara,İsviçre,Trabzon,Eskişehir,İstanbul ‘dan sonra 10 aydır Kdz.Ereğli Anadolu Hastanesi’nde hizmet veren KBB. Uzmanı Op.Dr.Murat Erdoğan kısa zamanda halkın büyük takdirini kazandı.

BURUN AMELİYATLARI ARTIK DAHA MODERN YAPILIYOR

Op.Dr.Murat Erdoğan; estetik, fonksiyonel burun ameliyatları ve endoskopik sinüs cerrahisi, horlama, kepçe kulak , uyku apnesi, vertigo ve kulak hastalıkları, işitme kaybı ve çınlama, ses telleri ve cerrahisi vb tüm kbb hastalıklarında modern teknolojinin tüm imkanlarını kullanacak şekilde, Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa standartlarında sağlık hizmetini Ereğli, Zonguldak ve çevre illere sunduklarını ve buna devam edeceklerini bildirdi. Doktor Erdoğan ayrıca; “Artık burun ameliyatları çok daha konforlu, yeni gelişen teknolojiler ve operasyon teknikleri sayesinde hastalarımız bu dönemi ağrısız,travmasız ve rahat bir şekilde atlatıyorlar. Facebooktaki sosyal paylaşım sitemizden arama bölümüne ‘Doğal ve güzel görünümlü burun estetiği,Op.Dr.Murat Erdoğan’ yazarak ulaşabilirsiniz. Sitede gösterilen fotoğrafların çoğu ameliyatın bittiği anda çekilmesine rağmen öyle fazlaca bir şişlik-morluk olmuyor.”dedi. Ameliyatların artık daha modern yapıldığını ifade eden doktor Erdoğan; “Kapalı burun ameliyatı uyguluyoruz, her şeyi burun içerisinden yaptığımız için dışarıdan bir kesi olmuyor,iz kalmıyor,burunu hırpalamadığımız için şişlik-morluk az oluyor.Genel anestezi uyguluyoruz,hasta bir şey görmüyor,acı duymuyor,hasta ertesi gün yürüyerek taburcu oluyor. Silikon,küçük,tek parça,delikli tampon kullanıyoruz,bu tampon jel gibi yumuşak,burun içerisindeyken hastayı rahatsız etmiyor,çıkartılırken ağrı yapmıyor,delikli olması nedeniyle tampon varken bile nefes alabiliyorsunuz,zaten sadece bir gece kalıyor burun içerisinde,taburcu olurken alıyoruz. Eskiden kullanılan kocaman alçıları kullanmıyoruz,ameliyattan sonra burun üzerine splint dediğimiz,ince,gözenekli yapısıyla nefes alabilen,hafif bir plastik koyuyoruz,bu bir hafta kalıyor.Dikişler burun içerisinde oluyor,kendiliğinden eriyen dikişler kullanıyoruz,dolayısıyla dikiş alma vb gibi işlemler olmuyor..”dedi. Aynı zamanda Op. Dr.Murat Erdoğan’ın değerli eşi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Uzm.Dr.Tuğba Erdoğan’da yine ilçemizde bir ilki başlatarak hepatit, aids vb bütün bulaşıcı hastalıkları takip etmekte ve o da Anadolu Hastanesinde hizmet vermektedir.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2015, 15:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER