DÜZCELİLER İKİNCİ KEZ ÖRGÜTLENDİ

Ereğli´de daha önce derneği bulunan Düzceliler ikinci derneğini kurarak, çalışmalara başladı.

DÜZCELİLER İKİNCİ KEZ ÖRGÜTLENDİ
gundemeregli.com-Kdz Ereğli’de  ikinci  Düzceliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği kuruldu.
Derneğin Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı ve eski lisanslı futbolculardan Erhan İlhan, Derneğin  kuruluş aşamasından itibaren yoğun bir tempoyla çalışmaya başladıklarını belirterek, amaçlarının  ve hedeflerinin ellerinden geldiği kadar Kdz Ereğli’de yaşayan Düzcelilerle işbirliği yapmak olduğunu söyledi. 
 İlhan Site (YÖNDER) kulüpte yapılan ve çok sayoıda Düzcelilerin katıldığı yemekte yaptığı konuşmasında şunları söyledi:
 
 
Derneğimizin kuruluş aşamasından itibaren yoğun bir tempoyla çalışmaya başladık. Dernek tüzüğümüze bağlı kalarak, amaçlarımızı ve hedeflerimizi elimizden geldiği kadar Kdz Ereğli’de yaşayan Düzcelilerle işbirliği yaparak, çoğunluğun görüşünü alarak belirlemeye çalıştık, yaptığımız toplantılara katılan hemşerilerimizle amaçlarımız ve hedeflerimiz pek çok defa gözden geçirildi. ve son halini aldı. Hedeflerimize ulaşabilmenin tek yolu bize katılacak üyelerin desteğiyle ve bizlerle birlikte çalışmasıyla olacaktır. Bundan dolayı Dernek Yönetim Kurulu olarak Kdz Ereğli’de bulunan Düzcelileri ziyaret edip amaçlarımızı anlatarak dernek tanıtım çalışmalarına başladık.

KDZ EREĞLİ DE YAŞAYAN DÜZCELİLERİ BİR ARAYA GETİREREK DOSTLUKLARIN GELİŞMESİNİ SAĞLAMAK

Derneğimiz Düzcelileri ve Düzce şehrini en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalar yapacaktır. İlk hedeflerimizden biri Erdemir de çalışan ve Kdz Ereğli de yaşayan Düzcelileri bir araya getirerek dostlukların gelişmesini sağlamaktır. Hatta bu konu ile ilgili ilk adımı da atarak tanışma ve kaynaşma gecesi düzenleyeceğiz Derneğimiz ”Farkındalıklarımız Kültür Zenginliğimizdir” sloganını kendine ilke olarak seçmiş aynı misyon doğrultusunda Kdz Ereğli ve Düzce arasındaki sinerjinin daha iyi hale getirilmesi için elinden gelen çabayı gösterecektir.

HEDEFİMİZ İNSAN YATIRIM İLKESİ İLE DÜZCE VE DÜZCELİLERİ TANITMAK

Bizler politikanın dışında kalarak, önceliğimiz insan yatırım ilkesi ile Düzcelileri ve Düzce’nin tanıtılması için çalışmalar yapmayı ve daha pek çok faaliyet düzenleyerek amaçlarımızı gerçekleştirmeyi planlamaktayız. Tüm bu çalışmaların gerçekleştirilmesi ancak iş birliği ile mümkündür. Hedeflerimiz için hep birlikte saygı ve güven içerinde çalışmak dileği ile saygı ve sevgilerimle

Dernek yönetimi şu şekilde ;

Erhan ilhan,Namık kemal çetin,ismet keskin,nurdoğan toymaz,seda kazalıoğlu,Faruk akar,Semra oğuz

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2014, 19:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ayten Üstün
Ayten Üstün - 10 yıl Önce

Düzceli olmadıktan sonra kurulsa ne olur ne kadar faydası olurki .S anırım SYN:Nejat BAKAN a karşı kurulan bir dernek Nejat abicim sizi bütün DÜZCE tanır ve sever nakadarda faydalı olduğunuda biliriz , herzaman yanındayız

suavi bayraktar
suavi bayraktar - 10 yıl Önce

Hayirli olsun.Basarilar dilegiyle sevgili arkadaslarimizi kutlarim.

SIRADAKİ HABER