EGD´den Paşa´ya ziyaret

Ereğli Gazeteciler Derneği, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

EGD´den Paşa´ya ziyaret

Ereğli Gazeteciler Derneği, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay ve yönetimi, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ereğli Gazeteciler Derneği yönetimini Garnizonda ağırlayan Tuğamiral Hasan Doğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Dernek Başkanı Necati Günay, Doğan Paşa’ya görevinde başarılar dilerken, 2 saat süren nezaket ziyaretinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Gençlik yıllarından itibaren Ereğli’yi tanıyan ve ilk kez 1985 yılında da Ereğli’de görev yapan Tuğamiral Hasan Doğan, Ereğli halkının askerle ilişkisinin her zaman sıcak olduğunu ve daha iyi ilişkiler kurmak için girişimlerde bulunduklarını anlattı.

EGD Başkanı Günay, Komutan Doğan’a ziyaret anısına derneğin flamasını takdim etti.

Ziyarete ilişkin bir açıklamada bulunan Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay, “Karadeniz Bölge Komutanlığının ilçemizde konuşlu olmasından her zaman mutluluk duyduk. Burada bir çok komutanımız görev yaptı. Doğan Paşamızda daha önce Ereğli’de denizaltı görevinde bulunmuş, Ereğli’yi ve Ereğli insanını tanıyan bir isim. Bu Ereğli için bir şans. Bölgemizi idare eden yöneticilerle birlikte, bu dönemde Garnizon Komutanlığımızın da daha aktif ilişkiler içinde bulunacakları izlenimini aldık. Kendilerine başarılar diliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2014, 16:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER