EGD,ZİYARETLERE BAŞLADI.

EGD,ZİYARETLERE BAŞLADI.

gundemeregli.com-Ereğli Gazeteciler Derneği yeni yönetimi kongre sonrası ilçe protokolüne nezaket ziyaretlerinde bulundu.

31 Mayıs tarihinde Olağan Kongresini gerçekleştiren Kdz.Ereğli Gazeteciler Derneği (EGD) Yönetimi, Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Temel, İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen ve  Kdz Ereğli Belediye Eski Başkanı Halil Posbıyık´a nezaket ziyaretinde bulundu.

Dernek Başkanı İ.Necati Günay, Başkan Yardımcısı Bilgin Avcı, Muhasip Hakan Kurttekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Muharrem Yukarıbaş, Şaban Atalay ve Çiğdem Koç’la birlikte ilk olarak Kaymakam İbrahim Çay’ı ziyaret eden Dernek Yönetimi, gerçekleştirilen kongre ve bundan sonra yapmayı düşündükleri çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundular.

Dernek yönetimine yeni görevlerinde başarılar dileyen İlçe Kaymakamı İbrahim Çay, Ereğli basınıyla iyi ilişkiler içerisinde olduklarını ve devlet hizmetlerinin halka yansıtılmasında basının bir köprü vazifesi gördüğünü söyledi.30 yılın üzerindeki Devlet Yöneticiliği tecrübesi bulunan ve ilçedeki devletin bir temsilcisi olarak denge unsuru olan Kaymakam Çay, dernek yönetimine yaptıkları eğitim ve benzer çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

BAŞSAVCI TEMEL: BASINI ÖNEMSİYORUZ..

Dernek yönetimi Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Temel’i de makamında ziyaret etti.EGD Başkanı Necati Günay, ziyarette derneğin tarihçesi ve yaptıkları çalışmalar ile ilgili Başsavcı Temel’i bilgilendirdi. Başkan Yardımcısı Bilgin Avcı ise, Ereğli Gazeteciler Derneği yeni yönetiminin bundan sonra yapmak istediği çalışmalar ile kurum-kuruluş ve STK’lar ile sağlanacak diyalog ortamı ve birlikteliğin Ereğli’ye kazandıracağı gelişmeleri değerlendirdi.1 yılı aşkın süredir görev yaptığı Ereğli’de, basın camiasıyla herhangi bir problem yaşamadıklarını anlatan Başsavcı Temel, “Basın demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Biz basını önemsiyoruz. Görevimiz gereği, uygulamamız gereken kanunlar ve çalışmalarımız yasalarla belirlenmiş durumda.. Burada bu görevimizi yaparken basın camiasıyla herhangi bir problem yaşamadık. Size yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.Başsavcı Temel, Basından Sorumlu Cumhuriyet Savcısının tayininin çıktığını belirterek; “Yeni gelecek Cumhuriyet Savcılarımız var. Yakında görevlerine başlayacaklar. Bir değerlendirme yaparak Basından Sorumlu Savcı arkadaşımızı da o zaman görevlendireceğiz” dedi.
Dernek Yönetimi İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen’i de makamında ziyaret etti..Bir sohbet havasında geçen nezaket ziyaretinde Müdür Özgen, Gazeteciler Derneği Yönetimine, yeni görevlerinde başarılar diledi.

POSBIYIK’A ZİYARET

EGD yönetimi, 20 yıl Ereğli’ye Belediye Başkanı olarak hizmet vermiş olan Halil Posbıyık’ı Halkla İrtibat bürosunda ziyaret etti.

EGD Başkanı Necati Günay, Gazeteciler Derneğinin yaptığı ve bundan sonra yapacağı çalışmalar hakkında Posbıyık’a bilgiler aktardı. Sohbet havasında geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Posbıyık, EGD yönetimine görevlerinde başarı diledi.EGD Başkanı Necati Günay, ziyaretlerin anısına Çay, Temel,Özgen ve Posbıyık’a derneğin flamasını takdim etti.
EGD Yönetiminin Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’dan randevu talebine henüz bir dönüş gerçekleşmediği için ziyaret gerçekleştirilemedi.Dernek yönetimi, kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürecek.
Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2014, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER