EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ KAZA YAPTI

EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ KAZA YAPTI
gundemeregli.com
-Kdz Ereğli ´de yol kenarında yürüyen yaşlı adama çarpan ehliyetsiz sürücü, trafik polisleri kaza yerine gelince hüngür hüngür ağlamaya başladı.
Kaza saat 17.15 sıralarında Kavaklık Mahallesi Halkapınar Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.C. (16) 67 LR 378 plakalı otomobille yol kenarında yürüyen Meydan Ali Arslan’a (76) çarptı. Yaşlı adamın U.C. idaresindeki otomobilin kendisine çarpması nedeniyle yere düşerken, park halindeki başka bir araca daha çarptı. Yaşlı adam o sırada olay yerine yakın bölgede bulunan ambulansa alınarak Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kaza yapan ehliyetsiz sürücü ise trafik polislerinin olay yerine gelmesiyle birlikte hüngür hüngür ağlamaya başladı. Telefonla bir yakınını arayıp olay yerine gelmesini ve kendisine yardım etmesini isteyen sürücüyü trafik polisleri sakinleştirmekte güçlük çekti. Polis tarafından kimlik bilgileri alınmaya çalışılan genç sürücü “O kadar dediler. Abi çok kötü oldu bu. Ben ne yapacağım şimdi?” diyerek ağladı. Ehliyetsiz sürücü polis tarafından ifadesi alınmak üzere Cumhuriyet Savcılığı’na götürüldü.
Hastaneye kaldırılan ehliyetsiz sürücünün çarptığı Meydan Ali Arslan’ın ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2014, 05:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER