Ekşi’den Açıklama

AK Parti Ereğli Belediye Meclis Üyesi Fevzi Ekşi, bir açıklama yaparak; Dün bizi kavgacı gösterenler bu gün kavga verdiğimiz arsanın önünde poz veriyorlar dedi.

Ekşi’den Açıklama

AK Parti Ereğli Belediye Meclis Üyesi Fevzi Ekşi, bir açıklama yaparak; Dün bizi kavgacı gösterenler bu gün kavga verdiğimiz arsanın önünde poz veriyorlar dedi.

Ekşi, imalı açıklamasında şu görüşlere yer verdi; Dün bizi kavgacı gösterenler bu gün kavga verdiğimiz arsanın (Terminal ile Ereğli Müdürlüğü arasında Halk otobüsleri durağı olarak kullanılan arsa) önünde poz veriyorlar. Kavgamızın Ereğli menfaatlerinin için olduğunun bu gün tescillendiği için kendim ve arkadaşlarımla gurur duyuyorum.


Halkın nefes alanı olan ve Ereğli’nin en büyük meydanına dışarıdan gelecek, bir firmanın alış-veriş merkezi açıp Ereğli esnafını zaten küçülmüş olan işine sekte vurmasın diye uğraşmıştık.
Belediye başkanları da zaman zaman meclisteki sayısal çoğunluklarına güvenip mecliste yanlı ve yanlış kararlar aldırtabiliyorlar. 2013 mart ayında terminal yanındaki arsanın satışı gündeme geldiğinde şiddetle karşı çıktık. KDZ. Ereğli Belediyesinin elinde bu kıymetteki arsanın satılması yanlış olduğu için arkadaşlarımla birlikte kavgayı başlattık, önce Zonguldak Bölge İdare Mahkemesinde dava açtık. Sonra da verdiğimiz mücadele sonucunda terminal yanındaki arsanın satış kararını mecliste iptal ettirdik. Devamında arsanın imar durumunu değiştirerek ticari alandan belediye hizmet alanına dönüştürdük. O gün verdiğimiz kavga ile bu gün verdiğimiz kavga aynıdır. Ben hangi partide olursam olayım doğruların yanında yer almışımdır.

Doğruların yanında yer alamayanlar; meclisten annem hasta bahanesiyle kaçanlar, telefonunu suya düşürme yalanıyla toplantıya gelmeyenler ve bugün bunlara destek verenlerdir.

Terminal yanı arsa takası oy birliğiyle geçmiştir. Dün yaptığımız siyasi kavgalar bu gün nasıl haklılığımızı ortaya koymuşsa bu gün verdiğimiz aynı mücadelenin haklılığı yarın başka birileri tarafından bu gün olduğu gibi maketlerle poz verilip siyasi rant için kullanılacağından hiç şüphem yoktur. Kim ne siyasi beklenti ve hesabı içinde olursa olsun şu unutulmasın ki rabbimin de bir hesabı vardır.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2015, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER