El birliği ile çözemeyeceğimiz sorun yok

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Topçalı Mahallesinde düzenlenen halk toplantısına katıldı. Mahalle Muhtarı Şakir Başol ve mahalle halkından sorunları dinleyen Uysal, “Gerek alt yapı, gerekse yollar konusunda gerekenler yapılacaktır.

El birliği ile çözemeyeceğimiz sorun yok

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Topçalı Mahallesinde düzenlenen halk toplantısına katıldı. Mahalle Muhtarı Şakir Başol ve mahalle halkından sorunları dinleyen Uysal, “Gerek alt yapı, gerekse yollar konusunda gerekenler yapılacaktır. Alacağımız hiçbir karar sizlerin aleyhine olmayacak. “ şeklinde konuştu.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Topçalı Mahallesinde halk toplantısına katıldı. Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek, Belediye Meclis Üyesi Reşat Latif, Başkan Uysal’ın eşi Sevim Uysal’ın yanı sıra Bölecek Muhtarı İsmail Şişman, Hamzafakıhlı Muhtarı Recep Çınar’ın da katıldığı toplantıda mahallenin sorunlarını, Topçalı Muhtarı Şakir Başol’dan dinleyen Uysal, sorunların çözümü noktasında gerekenin yapılacağı sözünü verdi.

Başkan Uysal, seçim sürecinde verdikleri destekten ötürü mahalle sakinlerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Organize Sanayi Bölgesi’ne giden tırların mahalle içinden geçmelerine yönelik şikâyetler karşısında sorunun çözümü noktasında konunun takipçisi olacağını belirtti.

Bölgede alt yapı ve yol sorunlarının önümüzdeki yılbaşından itibaren çözüme kavuşacağını söyleyen Uysal, “Sizlerin sabrı ve çalışkanlığı ve el birliği ile birlikte çözemeyeceğimiz sorun yok. “dedi.

Mahalle halkının futbol sahası, oyun ve çocuk parkı, cami ve mezarlık alanındaki düzenlemeleri içeren isteklerinin de dikkate alan Uysal, “Sizler çok şanslısınız. Milletvekilimiz Prof.Dr. Ercan Candan, her bölgeye olduğu gibi bu bölgeye de önem veriyor. Gerek alt yapı, gerekse yollar konusunda gerekenler yapılacaktır. Alacağımız hiçbir karar sizlerin aleyhine olmayacak. “şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2014, 07:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER