Elektronik posta yoluyla ingilizcelerini geliştiriyorlar

Alaplı Anadolu Lisesi ve Hollanda´da bulunan Farel Collage arasında e-twinning projesi kapsamında e-mail arkadaşlığı projesi başlatıldı. Proje ile öğrencilerin İngilizcelerini geliştirmeleri hedefleniyor.

Elektronik posta yoluyla ingilizcelerini geliştiriyorlar
Alaplı Anadolu Lisesi ve Hollandada bulunan Farel Collage arasında e-twinning projesi kapsamında e-mail arkadaşlığı projesi başlatıldı. Proje ile öğrencilerin İngilizcelerini geliştirmeleri hedefleniyor.
Binlerce okulun ortak projeler ürettiği bir platform olan E-Twinning projesi sayesinde öğrenciler, Avrupada bulunan okullarda eğitim gören öğrenciler ile buluşuyor. Hollanda Farel Collage İngilizce Öğretmeni Daryl Giesbers koordinatörlüğünde başlatılan proje, Alaplı ise Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Yasemin Pirecioğlunun koordinatorlüğüyle devam ediyor. Projeye her iki okuldan 16şar öğrenci dahil edildi. Alaplı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Cevat Çevik projenin amacından bahsederek, Zonguldakta başlatılan bu proje ile öğrencilerin İngilizcelerini geliştirmek, pratik düzeylerini artırmak, yabancı ülkelerdeki arkadaşlarıyla iletişim kurmalarını sağlamak, onların kültürlerini, eğitimdeki seviyelerini öğrenmek istiyoruz. Bu sayede öğrenciler hem İngilizce dil bilgilerini geliştirecekler hem de kültürel kazanım elde edeceklerdir” diye konuştu
Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2016, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER