Emniyet Müdürü Özgen, Başkan Uysal’ı ziyaret etti

Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen, beraberindeki teşkilat personeliyle birlikte Türk Polis Teşkilatı’nın 170.kuruluş yıldönümü nedeniyle Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Özgen, Başkan Uysal’ı ziyaret etti

Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen,beraberindeki teşkilat personeliyle birlikte Türk Polis Teşkilatı’nın170.kuruluş yıldönümü nedeniyle Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı HüseyinUysal’ı ziyaret etti. Özgen ve beraberindekiler bir süre Başkan Uysal ilegörüşürken polis teşkilatına yönelik katkı ve desteklerinden dolayı BaşkanUysal’a teşekkür etti.

Başkan Uysal ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiğikonuşmasında, “Ülkemizde iç güven ortamının sağlanması için fedakârca görevyapan Türk Polis Teşkilatının170´inci kuruluş yıldönümü kutlu olsun.Milletimizin asayiş, huzur ve güven içinde yaşamasını, can ve mal güvenliğininsağlanmasını, temel insan hak ve özgürlüklerinin korunmasını polisteşkilatımıza borçluyuz.

Toplumsal huzurun, sosyal barışınsağlanmasında da fedakârca görev yapan ilçemiz başta olmak üzere tüm polisteşkilatının kuruluş yılını kutluyor, polisimize selam ve sevgilerimisunuyorum. Bu vesileyle bugün hayatta olmayan tüm polis şehitlerimizi rahmet veşükranla anıyorum. “ dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2015, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER