EN ÖNEMLİ SORUN YOL VE TRAFİK

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Genel Merkezi olarak Başkan, yönetim, onur kurulu ve üyelerden oluşan gazeteciler, Zonguldak il Emniyet müdürlüğü görevine atanan Osman Ak ‘ı makamında ziyaret etti.

EN ÖNEMLİ SORUN YOL VE TRAFİK

gundemeregli.com-Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Genel Merkezi olarak Başkan, yönetim, onur kurulu ve üyelerden oluşan gazeteciler, Zonguldak il Emniyet müdürlüğü görevine atanan Osman Ak ‘ı makamında ziyaret etti.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, İl Emniyet müdürlüğü makamında yapılan ziyarette, ilde görev yapan gazetecileri sırası ile Emniyet müdürü Osman Ak’ a tanıştırdı.Akbıyık, İl Emniyet Teşkilatı halkın huzur ve güvenidir.ZGC Başkanı Akbıyık, Zonguldak il Emniyet müdürlüğüne atanan Osman Ak’ a öncelikle memleketinize hoş geldiniz. Emniyet olarak halkın huzur ve güvenliği sizlerin sayesinde sağlanıyor . Yeni görevinizin hayırlı olmasını ve başarılar diliyoruz. dedi.

Ak ‘’Zonguldak’ın en önemli sorunu yol ve trafiktir.’’

Zonguldak il Emniyet müdürlüğüne getirilen Osman Ak, yapılan ziyaret nedeniyle teşekkür etti.Zonguldak’ın en önemli sorununun yol ve trafik olduğunu ifade eden Ak, öncelik bu konuda bazı iyileştirmeler yapacağız.Polis olarak esas amacımız tabi ki ceza kesmek değil. Sahil yolunu tuzak yolu olarak değil, halkın can ve mal güvenliğini koruma açısından değerlendiriyoruz. O bölgede karayolları ile görüşmelerde ve istişarelerde bulunuyoruz.Sahil kesimi olduğu için halkın denize girdiği ve dinlendiği bir yer olan bu bölgede hız sınırı karayollarınca belirlenmiş.Bu nedenle bu konuda bir değişiklik yapma şansımız yok.Son iki yıldır bu yolda kaza olmamış, bunlar sevindirici gelişmeler.Bu yönden bakılırsa olumlu yansımaları var.Ayrıca bu yol güzergahında üst geçitlerin ve duble yolları ortadan ayıran tel örgü veya beton bariyerler yapılması da şart.Tüm bunlar yerine getirilmeden hız sınırını yükseltmek tabi ki imkansız.Zonguldak’ın trafik sorununa da kalıcı çözüm getirme çabamız sürecek. Şehrin trafiğini motorize ekiplerle kontrol altına almaya başladık.Ağır taşıtlar için alternatif yol arayışında bulunduk. Fakat bu konuda da sıkıntılar çıktı. Tüm bu çalışmalarda maliyet ve zaman kaybı göz önüne alındığında mevcut duble yolların , tünellerin bitirilmesi tamamlanmadan,, trafik akışının rahatlaması şimdilik mümkün görünmüyor.

Ak ‘’Sabahları öncelik olarak yerel gazete okurum’’

Zonguldak il Emniyet müdürü Osman Ak ,Zonguldak’ta öncelik olarak yerel basın gazetelerini takip ediyorum .Buradan ilin tüm sorunlarını ve neler olmuş ve yapılmışı takip ediyorum.

İkinci önceliğim ise yaygın basın gazeteleri oluşturuyor.

Ak, ZGC başkanı Derya Akbıyık’a basınla her zaman beraber çalışacağız. Bizler kamuoyunu aydınlatan ve bilgilendiren yerel ve yaygın basınımıza kanunlar çerçevesinde yardımcı olacağız . dedi..

Akbıyık, teşekkür ederek, haber alma ve bilgilendirme konularında özellikle asayiş olaylarında olayın oluş önceliğine göre ilk kesin ve kati bilgilendirmelerin yapılması veya bu konuda yardımcı olunması bizler için önem arz ediyor. .dedi.

ZGC Başkanı Akbıyık ,cemiyetin kuruluşunu ,yaptığı çalışmaları ,ili temsil ettiğini ve bugüne kadar yapılan çalışmalarla ilgilide bilgilendirmede bulundu.

Akbıyık, Zonguldak il Emniyet müdürü Ak’ a Zonguldak’ın 1930 yılına ait nostalji fotoğrafını hediye etti.

Ayrıca Amele Birliğinin kuruluşunu ,bugünlere gelmesini anlatan ,cemiyetinde bu kitabın hazırlanmasında komisyonda yer aldığını ifade ederek yeni çıkan Türkiye’nin ilk sosyal güvenlik kurumu olan Amele birliğinin kitabını takdim etti.

Ziyaret daha sonra sohbet şeklinde devam etti.

Ziyarette ZGC Başkanı Derya Akbıyık, ZGC onur kurulu Başkanı Şaban Yılmaz, ZGC Başkan yardımcıları Seçkin Kırarslan, Ali Cinal, ZGC mali sekreteri Z. Aysun Doruk, ZGC yönetim kurulu üyesi İsmail Çelik , ZGC genel kurul üyeleri olarak ,İHA Haber müdürü Onur Altındağ, Yeni Adım Haber müdürü ve Kanal Z Kilimli temsilcisi Ercan Demir ,Halkın Sesi ,Nermin Akkaya , İnanış Gazetesi Muhammet Karapınar ,Çay Tv. Yaşar Köktürk, Yeni Hürses Süleyman Şen, Gündem Gazetesi Arife Güleryüz, hazır bulundu.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2014, 15:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER