EN SON ALAPLI’DAN DÜZCE’YE GİTTİĞİ TESPİT EDİLDİ

EN SON ALAPLI’DAN DÜZCE’YE GİTTİĞİ TESPİT EDİLDİ
gundemeregli.com-
Zonguldak’ta, 30 bin lira borcu olduğu öne sürülen bir kişinin kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırılarak ailesinden 60 bin lira fidye istendiği iddia edildi.
Olay, Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Kocaali köyünde meydana geldi. Köyde ikamet eden ve 30 bin lira borcu olduğu ileri sürülen E.Ö (41), kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırılarak ailesinden 60 bin lira fidye istendi.
İlçe Jandarma ekiplerini harekete geçiren olayla ilgili çok yönlü araştırma başlatıldı. E.֒nün annesi N.Ö, kimliği belirsiz bir kişi tarafından kendisinin telefonla arandığını ve E.֒nün 30 bin lira borcu olduğunu borcunu uzun süre ödeyemediği için kaçırılacağını söylediğini belirtti.
Söz konusu kişinin kendisine ’’Siz şimdiden evinizdeki altın bilezikleri bozdurun’’ diyerek telefonu kapattığını ifade eden anne N.Ö, olay nedeniyle telaşlanarak durumu kimseye söyleyemediğini kaydetti.
Telefon konuşmasının ardından bir gün sonra sabah Alaplı ilçesine giden oğlunun eve gelmemesi üzerine telaşlanan anne N.Ö, oğlunun kendisine ve eşi A.Ö´ye cep telefonuna gönderdiği mesajla şoka girdi.
Cep telefonu mesajıyla oğlunun kaçırıldığını öğrenen anne N.Ö, oğlundan gelen mesajda “Anne ben kaçırıldım. Şu an nerdeyim bilmiyorum. Sakın jandarma ve polise haber vermeyin. Sizleri takip ediyorlar. Eğer bir hata yaparsanız beni öldüreceklermiş. Hata yapma yaparsan kendini öldü bil diyorlar. Tuvalete gidince bu mesajı yazabildim. Ancak yazabildim. Çarşamba akşamına kadar müddet verdiler. Sakın kimseye bir şey demeyin. Hakkınızı helal edin. Polise haber vermeyin” yazdığını söyledi.
Kendilerinin bu parayı verecek durumları olmadığını belirten anne N.Ö, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizim öyle 60 bin liramız yok. Ben bu parayı nereden bulayım. Oğlum böyle büyük bir borcum yok diyordu. Olan borçlarını bize söylüyordu. Biz bu durumdan dolayı şaşkınız. Durumu jandarmaya ilettik. Ben oğlumun bir an önce bulunmasını istiyorum.”
E.Ö´nün eşi A.Ö. de eşi ile telefonda görüştürülmediğini sadece kendisinden mesaj geldiğini söyledi.
Eşinin hayatından endişe ettiğini belirten A.Ö., şunları söyledi: ”Eşim dün akşamdan beri kayıp, biz hayatından endişe ediyoruz. Bizden para istiyorlar. Ben eşimin bir an önce bulunmasını istiyorum.”
Öte yandan mobese kameralarından Alaplı’dan Düzce’ye gittiği tespit edilen E.Ö´nün aracının Çoban mevkiinde kaybolduğu ileri sürüldü. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından olayla ilgili araştırma başlatıldı.
Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2014, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER