ERDEMİR ÇALIŞANI “EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ GÖSTERMİŞTİR”

ERDEMİR ÇALIŞANI “EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ GÖSTERMİŞTİR”
gundemeregli.com-
Türk Metal Sendikası Lokalleri’nin eşlerininde katılımıyla bir etkinlik düzenlendi.Büyük Anadolu Ereğli Otel Salonu’ndaki eğlenceli geceye, Türk Metal Sendikası Genel Mali Sekreteri İsmail Dursun, Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Erdemir İnsan Kaynakları Müdürü Sedat Alkan, Şube mali sekreteri Sedat Taşdelen ,Baş Temsilci Mustafa Yıldız, iş yeri temsilcileri ve lokalleri, eşleri ile birlikte katıldı.
Genel Mali Sekreteri İsmail Dursun, gecede yaptığı konuşmada,” Erdemir çalışanlarının örgütlü toplum olmanın en güzel örneğini, Türk Metal Sendikası Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın Ereğli’ye gelişinde gösterdiğini dile getirdi.
Erkeğin elde ettiği başarıda, kadının ayrı yeri olduğunu savunan Dursun şu görüşlere yer verdi.
“Sayın Genel Başkanımız Pevrul Kavlak da bu gecede aramızda olacaktı ancak, Genel Sekreterliğini yürüttüğü Türk-İş ile ilgili bir program nedeniyle burada olamadı. Onun adına ben geldim. Hepinize selamlarını iletiyorum.Burada sizler gerçekten çok iyi şeyler yaptınız. Sayın Genel Başkanımızın Ereğli’ye gelişinde verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ediyorum. Örgütlü toplum olmanın, dayanışmanın ne olduğunu, birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizde neler başarabileceğimizi çok iyi gösterdiniz. Biz de buradaki toplantıyı televizyondan keyifle izledik.Ben çalışma hayatımın 41. yılındayım, bizler çalışıyoruz. Evdeki eksikliğimi giderebilmek için ise hep çalışma bahanesine sığındım. Gün geldi, büyüyen çocuklarımla ilgili tebrikler almaya başladım. Biz, çalışarak hayatımızı şekillendirdiğimizi düşünüyoruz ama aslında hayatımızı ve ev yaşantımızı şekillendiren burada oturan hanımefendiler, değerli eşlerimizdir. Hepsini yürekten tebrik ediyor ve alkışlıyorum. İyi ki varsınız. Hayatımızı güzelleştirmek başka hayatımızı bir de şekillendiriyorsunuz. Dünya sizinle güzel. İyi ki bizlerle evlisiniz, iyi ki bize destek oluyorsunuz. Sizin desteği olmadan bir erkeğin dahi başarılı olacağını düşünmüyorum. Burada, işçi arkadaşlarımızdan desteklerinden dolayı bütün hanımefendilerin alkışlanmasını istiyorum”dedi.

ODABAŞ: “AİLE GÜCÜMÜZÜ GÖSTERİYORUZ”

Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ın ilçeye gelişinde işçiler tarafından en iyi şekilde karşılanıp, ağırlandığını hatırlatarak, şunları söyledi.
“Biz de Şube yönetimi olarak çalışma arkadaşlarımız olan iş yeri lokallerimizi eşleri ile beraber olmak istedik. Aynı zamanda, Türk Metal Sendikası’nın kuruluşu vesilesiyle düzenlediğimiz Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan Sıcak Haddehaneler takımımızın kupasını da vermek, tebrik etmek istedik.Biliyorsunuz ki eşleriniz, Erdemir gibi ağır iş kolunda çalışmanın stresi ve külfetini yaşıyor. Türk Metal Sendikası olarak ise çalışanların, eşleriyle beraber bu tür eğlencelerle hem enerjimizi boşaltmak, hem de büyük bir aile duygusu içinde beraber olduğumuzu Ereğli ve ülke kamuoyuna gösterme gayretindeyiz.Aralık Ayı’ndan sonra da bu tür gecelerimizi daha sıklıkla yapacağız. Bu sayede hanımefendilerin Türk Metal Sendikası’nı daha iyi tanıması, hem de yaşadığımız zorluklarda verdiğinizin desteği artırmanızı amaçlıyoruz”dedi.

SENDİKA ŞUBESİ OLARAK GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATTIK

Sendika Şubesi olarak güzel hizmetlere imza attıklarını dile getiren Odabaş konuışmasına şu şekilde devam etti .”Çalışanlarımızın eşlerinin de bir çatı altında toplanmalarına yönelik çalışmamız devam ediyor. Bu vesileyle çalışanlarımızın eşlerinin de örgütlü olmasını, beraber hareket etmelerini, beraber güzel şeylerin altına imza atmalarını düşündük. Bu sayede Ereğli kamuoyuna Türk Metal Sendikası üyelerinin aileleri ve çocuklarıyla nasıl bir birlik, beraberlik ve bütünlük içinde olduğunu da göstereceğiz.Geceye katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.”dedi.
Dursun tarafından, Futbol Turnuvası’nda şampiyonluğu elde eden Sıcak Haddehaneler takımına kupasının verildiği yemekli geceye katılanlar, çalan müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi.
Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2013, 07:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER