Erdemir´de iş kazası: 1´i ağır 4 yaralı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları´nda (ERDEMİR) meydana gelen iş kazasında biri ağır 4 işçi gazdan etkilendi.

Erdemir´de iş kazası: 1´i ağır 4 yaralı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarında (ERDEMİR) meydana gelen iş kazasında biri ağır 4 işçi gazdan etkilendi.
İş kazası, ERDEMİR bünyesindeki Demir Üretim Tali Mahsuller biriminde meydana geldi. İddiaya göre, Suat Zafrak (45), Rıza Torun, Erdem Kılıç ve Murat Balım planlı bakım esnasında tanktan sızan gazdan etkilendi. Diğer işçilerin durumu fark etmesi üzerine olay yerine çağrılan ERDEMİR’e ait ambulans, durumu ağır olan Suat Zafrak’ı ilçedeki özel hastaneye, diğer 3 işçiyi ise ERDEMİR Hastanesi’ne kaldırdı. Zafrak, hayati tehlikesi bulunması nedeniyle Kocaeli Gebze’deki özel bir hastaneye sevk edildi.
ERDEMİR yetkilileri kazaya ilişkin olarak 4 işçinin sabah saatlerinde Demir Üretim Tali Mahsuller biriminde planlı bakım esnasında gazdan etkilenmeleri neticesinde hastaneye kaldırıldıklarını, Suat Zafrak’ın tedbir amaçlı Gebze’deki bir hastaneye sevk edildiğini, diğer üç işçinin sağlık durumlarının ise iyi olduğunu açıkladı.
Polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2016, 10:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Talip arslan
Talip arslan - 8 yıl Önce

hastamıza acil şifalar diliyorum

SIRADAKİ HABER