ERDEMİR´DE İŞ KAZASI. BİR KİŞİ ÖLDÜ

ERDEMİR´DE İŞ KAZASI. BİR KİŞİ ÖLDÜ
vspace=1
vspace=1
vspace=1
gundemeregli.com-
Kdz. Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Mekanik Bakım Müdürlüğü Seyyar Bakım Personeli 29 yaşındaki Resul Aydın iş kazası sonrasında yaşamını yitirdi.

Aydın için bu Cuma günü talihsizliklerle başladı. Aydın’ın ikamet ettiği Alaplı İlçesinden işe gelmek üzere çıktığı esnada küçük bir şok yaşadı,  Aydın’ın araç camı patladı. Bunun üzerine aracını servise bırakan Aydın bir arkadaşının aracı ile işe geldi.  İşyerinde mesaiye başlayan Aydın Erdemir Malzeme Ambarı’ndaki programlı bakım çalışması için kafes içinde vinçle binanın çatısına çıktı.
   Çatıda yer değiştirmek üzere emniyet kemerini söktüğü sırada dengesini kaybeden talihsiz işçi, yaklaşık 8 metre yüksekten yere düştü.
  İşçi arkadaşları tarafından ağır yaralı olarak Erdemir’e ait ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Aydın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Hastanenin morguna kaldırılan Yılmaz’ı cesedi, otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, arkadaşları ve olayı duyan ailesi sinir krizleri geçirdi
   
   

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2013, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER