ERDEMİR´e yakışır final

Kdz. Ereğli’de Kurulu bulunan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) ‘in 50. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında sanatçı Funda Arar sahne aldı.

ERDEMİR´e yakışır final
Kdz. Ereğli’de Kurulu bulunan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) ‘in 50. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında sanatçı Funda Arar sahne aldı. Sanatçı yaklaşık 2 saat sahnede kalırken sevilen tüm şarkılarını Ereğli’li hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Gün içerisinde “Çelik pedallar” bisiklet turu ile start alan kutlamalar, çeşitli etkinliklerle devam etti. Erdemir Genel müdürlük binası önünden, süs havuzunun olduğu alana doğru vatandaşlar için keyifli dakikalar geçirmeleri için alan oluşturuldu. Kendileri için özel olarak hazırlanan alanda doyasıya eğlenen çocuklar ise, keyifli bir gün geçirdi.

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Diğer yandan kutlamalar kapsamında Erdemir’li çalışan işçi çocuklarından kurulu Çelik Çomak Orkestrası tarafından hazırlanan ritm konseri alandakiler tarafından uzun uzun alkışlanırken,  Erdemirli çalışanlar arasında düzenlenen çeşitli turnuvalarda başarı elde eden takımlara ödülleri verildi. Ödül törenin ardından “Anadolu Dansının Sultanları grubunun dans gösterisi ise nefesleri kesti.

ERDEMİR DEMEK, EREĞLİ DEMEK

ERDEMİR Genel Müdürü Sedat Orhan burada yaptığı konuşmada,50.yıl kutlamaları kapsamında Tüm Ereğlili vatandaşları konser alanında görmekten son derece mutlu olduğunu dile getirdi. Küçük bir kasabadan 100 bin nüfusun üzerine çıkmış bir Ereğli’nin katkısı ile bu meşalenin yandığını dile getiren Orhan , “Nice 50 yıllara diliyorum, Erdemir demek Ereğli demek ,küçük bir kasabadan bugün 100 bin nüfusunun üzerine çıkmış bir Ereğli ancak sizlerin katkısı ile mümkün, Bu bayrak bütün dünyada dalgalanacak,Çünkü ,Erdemir ürünlerini kıtalar ötesine taşımakta ve değerli çalışanlarımızla birlikte büyümektedir” dedi.Orhan’ın konuşmasını ardından ise Finali sanatçı Funda Arar yaptı.Gamsız şarkısı ile sahne´ye çıkan  sanatçı Birbirinden güzel şarkılarını Ereğli’li hayranları için seslendirdi. Sanatçı sahnede kaldığı sürede Selfie yapmayı’ da ihmal etmedi. Alanda bulunan vatandaşlarla selfie yapan sanatçı yaklaşık 2 saat kaldığı sahnede tüm şarkılarını sevenleri için söyledi. Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr.Hüseyin Uysal ile esi Sevim Uysal, konseri, sahneye yakın bir yerde kurulan çadırda Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan ve diğer Erdemirli yöneticiler ile birlikte izledi.Gece, havai fişek gösterisi ile sonu buldu.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2015, 21:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER