Erdemirde Bayramlaşma

Türk Metal Sendikası Şube yönetimi ile Erdemir yönetimi, Şirketteki ünitelerde çalışanlarla bayramlaştı.

Erdemirde Bayramlaşma

Türk Metal Sendikası Şube yönetimi ile Erdemir yönetimi, Şirketteki ünitelerde çalışanlarla bayramlaştı.

Erdemir Genel Müdür Yardımcıları Esat Günday, Mücteba Bekcan, ünite müdürü ile başmüdürler ve Erdemir Formenler Derneği Başkanı Abdurrahman Tünel, Sendika Baştemsilcilik Binası’nda Sendika yönetini ziyaret ettiler.

Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte karşıladığı Erdemir yöneticileri ile bayramlaştı.

Bir süre Temsilcilik binasında oturduktan sonra Erdemir ana kapıya gelen sendika ve Erdemir yöneticileri, burada Bayramı dolayısıyla kurban kestiler.

Başkan Odabaş, Genel Müdür Yardımcıları Günday ve Bekcan ile beraberindekiler, daha sonra üniteleri gezerek çalışanlarla bayramlaştılar.

BAYRAMLAŞMA PROTOKOLÜ

Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, beraberinde Şube Sekreteri Metin Ercan, Şube Mali Sekreteri Sedat Taşdelen ve yönetim kurulu üyeleriyle Kaymakamlıkca organize edilen Atatürk Kültür Merkezi’ndeki bayramlaşma programına katıldı.

Burada protokol ve vatandaşlarla bayramlaşan Odabaş ve yönetimi, daha sonra sendika binasına geçerek, ziyaret gelen işçilerle bayramlaştı.

Odabaş, Alaplı’ya geçerek, belediyenin bayramlaşma programına da katıldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2014, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER