EREĞLİ BAYRAMA HAZIR

EREĞLİ BAYRAMA HAZIR
gundemeregli.com-
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 25-28 Ekim tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramı öncesi belediye tarafından alınan tedbirler ve sunulacak hizmetlerle ilgili olarak bilgi verdi.

25 Ekim Perşembe günü başlayacak bayram öncesinde alınan tedbirlerle ilgili olarak da kamuoyuna ayrıntılı bilgiler veren Posbıyık, Delihakkı mevkiinde kurulan hayvan pazarında Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğünün koordineli biçimde çalıştığını, belediyenin veteriner hekimleri ve zabıtalar tarafından hayvan pazarına giriş yapan kurbanlıkların kulak küpesi, pasaport ve sağlık raporlarının sürekli olarak kontrol edildiğini söyledi.

Kurbanlık pazarındaki çalışmalar ve kurban kesimleriyle ilgili olarak bu bilgileri veren Posbıyık, kurban kesimi yapılacak yerlerin de çevre temizliklerinin yapılmasından sonra yıkamalarının da yapılacağını, arife günü mevlid okutturulacak mezarlıklarda da gerekli temizlik çalışmalarının yapıldığını söyledi. Başkan Posbıyık, arife günü şehir mezarlığında kabirlere dikilmesi için çiçek dağıtılacağını hatırlattı.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2012, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER