Ereğli Belediyesi Kışa hazır

Kdz. Ereğli Belediyesi bölgemizi etkisi alması beklenen kar yağışına karşı gerekli tedbirleri aldı.

Ereğli Belediyesi Kışa hazır

Kdz. Ereğli Belediyesi bölgemizi etkisi alması beklenen kar yağışına karşı gerekli tedbirleri aldı. Karla mücadele çalışmaları, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın başkanlığında kurulan “Karla Mücadele Koordinasyon Merkezi’nce yürütülecek.

Kdz. Ereğli Belediyesi olası kar yağışına karşı hızlı ve etkili müdahale için koordinasyon merkezi kurdu.

Kdz. Ereğli Belediyesi olarak karla mücadeleye hazır olduklarını söyleyen Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “ Başkanlığımda kurulan karla Mücadele Koordinasyon Merkezi hazırlıklarını tamamladı. Fen İşleri müdürlüğümüzün yanı sıra, Su ve Kanalizasyon, İtfaiye, Temizlik İşleri ve İşletme ve İştirakler müdürlüğümüze bağlı gerek araç gerekse personelimiz karla mücadeleye hazır.” dedi.

Başkan Uysal, halkın her türlü istek ve şikâyetlerini Alo 153 Zabıta ve Çözüm Masasının 333 1 333 numaralı hattına yapabileceğini ve her türlü ihbarları değerlendirip sorun yaşanan bölgelere anında müdahalede edileceğini de belirtti.

İhbar halinde İtfaiye ve Zabıta Müdürlüğü’ne ait 3 adet 4x4 araçlarla diyaliz hastaları, hamile bayanlar ve acil hastalarının 24 saatlik süreçler içinde evlerinden alınıp tedavileri tamamlandıktan sonra tekrar evlerine bırakılacağı belirtildi.

Kriz Masası Ekipleri, su sayaçlarının donmaması için kalın bezle veya odun talaşı ile koruma alınması uyarısında bulunurken, belediyenin 15 greyder, ve iş makinesi ile ana yolları 24 saat açık tutacağını bildirdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2015, 15:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER