EREĞLİ BELEDİYESİNDE YENİ ATAMALAR

Kdz. Ereğli Belediyesi’nde değişiklilere devam ediliyor.

EREĞLİ BELEDİYESİNDE  YENİ ATAMALAR

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Belediyesi’nde değişiklilere devam ediliyor.

Yapı Kontrol Müdürü Ethem Özdemir, müdürlüğün kapatılmasının ardından Belediye Başkan Yardımcılığına getirilirken, Belediye Başkan Yardımcısıİsmail Başel’ in ise Belediye Başkan yardımcılığı ve Muhasebe Müdürlüğü görevlerinden alınarak Mezarlıklar Müdürlüğüne atandığı belirtildi.

Diğer yandan Huzurevi MüdürüMetin Avcı’ nın Temizlik İşleri Müdürlüğüne bir süredir izinde bulunanSelma Açıkgözise Muhasebe Müdürlüğü görevine iade edilirken, Mezarlıklar müdürü Tayfun Özcan’ın ise Hal Müdürlüğüne getirildiği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2014, 15:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Anlan
Ahmet Anlan - 10 yıl Önce

Sn.Başkanım inanın bu işleri anlamakta zorluk çekiyoruz. Kardeşi gazetesinde size azgınca-fütursuzca muhalefet eden, saldıran bir kişiyi belediyede belkide en önemli müdürlüklerinden birine atıyorsunuz. Halil ağanın 4 yıl başkan yardımcılığını yapmış bir kişiyi yine aynı şekilde ödüllendiriyorsunuz, her ne kadar ki Halil ağanın zamanında müdür olsa bile bunu bileğinin hakkıyla kazanan , çalışkan insanı paranın başından alıyor,siz seçilip mazbatanızı almadığınız 1 haftada basının yazan haliyle milyarlar harcayan dahası daha önce görevden aldığınız kişiyi yeniden paranın başına getiriyorsunuz. Ama yinede dediğim bu kişiler hakkında başka tasarruflarınız var diye düşünüyoruz. Umarım böyledir. Diğer türlüsünü düşünmek bile istemiyoruz. 2008-2009 yıllarında belediyenin resmi belgeleri , mali tabloları basında ayan beyan ifşa ediliyordu. UNUTULMAMALI bunlar hakkında ileride başka tasarruflarınız vardır. Sizi gönülden destekleyen dostlarınız adına ve kendim için ve tüm Ereğli için söylüyorum

Tansu
Tansu - 10 yıl Önce

Sn. Başkan, ayıdan post bunlardan dost olmaz. Bizden söylemesi

SIRADAKİ HABER