Ereğli Belediyesinde yine görev değişimi

Kdz.Ereğli Belediyesindeki bazı birimlerdeki müdür kadrolarında değişikliğe gidildiği öğrenildi.

Ereğli Belediyesinde yine görev değişimi

Kdz.Ereğli Belediyesindeki bazı birimlerdeki müdür kadrolarında değişikliğe gidildiği öğrenildi.Edinilen Bilgiye  göre ,Kültür Müdürlüğüne ; Tayfun Özcan,Sosyal Yardım İşleri müdürlüğüne  ; Baki Kara, Mezarlıklar Müdürlüğüne; Metin Avcı ,Özel Kalem Müdürlüğüne ; İbrahim Dönmez ,İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne ;Erol Kırklareli ve Başkan Yardımcılığına ; İsmail Başel’in getirildiği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2015, 19:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
siyami
siyami - 9 yıl Önce

bence baştaki kendini değiştirse iyi olur. bu kadar oynanmaz ki insanlarla ayıp ya

hasan
hasan - 9 yıl Önce

siyami ye katılıyorum. yönetim kendi başarısızlığını, müdürleri değiştirerek güya onların üzerine atıyor. iki sene oldu daha kadrolarını yapamadılar.

mehmet şahin
mehmet şahin - 9 yıl Önce

sayın uysal akıla ihtiyacın yok evet yoksa tıbbı kazanamazdın evet son dakikada bu kadar akp,ye çalışımış bbir birine düşenler arasından karga misali peyniri kaptın fakat tebrik ederim inanın samiyim fakat kırk yılda bir iş yaptın ismail başari ölene kadar birakma beledeyeci adam adam gibi cöbeği yanında bulundurana ödül var sen hala ödül bekliyorsun birde mustafa kalkanı yanına al sana belediyede ölüm yok bunlar gerçek temenniler orjinal çakmalar oyun dışında allaha emenet olunuz.

SIRADAKİ HABER