Ereğli Düzce´de güldü

BAL Ligi 8.grup 9.hafta karşılaşmasında Düzce Beyköy’e konuk olan Kdz.Ereğli Belediyespor sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı

Ereğli Düzce´de güldü

BAL Ligi 8.grup 9.hafta karşılaşmasında Düzce Beyköy’e konuk olan Kdz.Ereğli Belediyespor sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.51.dakikada Barış Yılmaz’ın penaltı golü ile 3 puana uzanan eflatun beyazlılar bu galibiyetle puanını 19’a çıkararak lider Vefaspor ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi.Temsilcimiz hafta sonunda 20 puanlı lider Vefaspor’u konuk edecek.Geçen hafta sahasında Yeniçağaspor’u 4-0 mağlup ederek zirve yarışını sürdüren Kdz. Ereğli Belediyespor, 9.haftada konuk olduğu Düzce Beyköy’ü , 51.dakikada Barış Yılmaz’ın penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.Bu haftaya kadar sahasında hiç kaybetmeyen rakibine sezonun sahasındaki ilk yenilgisinin tattıran Kdz.Ereğli Belediyespor, bu galibiyetle puanını 19’a çıkardı.Eflatun beyazlılar haftaya 19 puanla lider giren Vefaspor’un Leventspor ile 0-0 berabere kalarak 2 puan yetirmesi ile rakibiyle arasındaki puan farkını da 1’e indirdi.10.haftaya 19 puanla 2.sırada giren Kdz. Ereğli Belediyespor ,hafta sonunda sahasında 20 puanlı lider Vefaspor’u konuk edecek.

KIZLAR ADANA’YI DEVİRDİ :3-2

Bayanlar 1. Ligi´nde mücadele eden ve geçen hafta deplasmanda Eskişehirspor’u 14-0 mağlup eden Kdz. Ereğli Belediyespor sahasında konuk ettiği Adana İdmanyurdu’nu 90+4.dakikada Khatia´ın golü ile 3-2 mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini aldı. Eflatun beyazlıların diğer gollerini Derya ve Başak attı.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2015, 07:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER