Ereğli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yıl sonu sergisini açtı

Ereğli Halk Eğitim Müdürlüğü yıl sonu sergisini açtı

Ereğli Halk Eğitim  Merkezi Müdürlüğü yıl sonu sergisini açtı

Kdz. Ereğli İlçesi Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat okulu (ASO)  Müdürlüğü  tarafından Yıl sonu sergisi açılışı gerçekleştirildİ.Atatürk Kültür Merkezi’nde açılan sergide,Halk Eğitim Merkezi  ve ASO Müdürlüğü bünyesinde devam eden Kursiyerlerin, Fotoğrafçılık, Resim, Nakış, Giyim, ahşap boyama, iğne oyası, Ebru ve Seramik Boyama gibi değişik dallarda yapmış oldukları el emeği göz nuru eserler görücüye çıktı. 200 Kursiyerin eğitim gördüğü ve 6-7 Haziran tarihlerinde açık kalacak olan serginin açılışına, Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat okulu (ASO) Müdürü Hasan Sarıhan ,Okul Müdürleri, Kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. Kaymakam Madenoğlu açılışta yaptığı konuşmada, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ve Kursiyerlere, Ereğli Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenliği etkinlikleri kapsamında vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

KAYMAKAM MADENOĞLU,ELİNİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERDİNİZ
 
Kaymakam Madenoğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü ;Sizler 6-7 ay boyunca değerli kursiyerlerimizle birlikte hünerlerinizi bilgilerinizi tecrübelerinizi, birikimlerinizi onlara aktardınız ve onlar gerçekten el becerilerini en iyi şekilde ortaya konması için elinizden gelen gayreti gösterdiniz. Hepinize ayrı, ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca bu geçtiğimiz günlerde açılan festivalde de ciddi anlamda katkı sağladınız onun içinde teşekkür ediyorum. Kursiyerlerimiz bizim evlerindeki diğer önemli işleri; yemek yapmaktan tutunuz da çocuk bakımına kadar, ev temizliğine kadar bir evde olması gereken bütün işleri kurs süresince bırakarak sizlere koştular, sizlerle beraber olmayı arzu ettiler. Sizin o güzel bilgilerinizden, tecrübelerinizden yararlanmak istediler. Sonuçta ortaya güzele eserler çıkardınız. Birazdan göreceğimiz tablolarımız, el işi ürünler hepsi alın teri, bilek gücünün, kafa yormanın, emeğin sonucudur. Bu işlerde emeği geçen başta kurs hocalarımız olmak üzere kursa katılan bütün arkadaşlarımı, Halk Eğitim Müdürümüzü, Müdür yardımcısı arkadaşlarımız, personelini, Milli Eğitim Müdürümüzü, halk eğitimden sorumlu şube müdürü arkadaşımı ve burayı bizlere tahsis eden ilgili kişileri canı gönülden kutluyorum”dedi.
Konuşmaların ardından eserlerin sergilendiği Halk Eğitim Merkezi Yılsonu sergisinin açılışı Kaymakam Nazım Madenoğlu, İlçe milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Sarıhan ve Kurs Öğreticisi tarafından gerçekleştirildi. Yapılan açılışından ardından Kaymakam Madenoğlu ve davetliler sergiyi gezdi.
Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2016, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER