Ereğli Kaymakamı şehit aileleri derneğini ziyaret etti

Zonguldak Ereğli İlçesi Kaymakamı Nazım Madenoğlu Zonguldak Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Ereğli Kaymakamı şehit aileleri derneğini ziyaret etti
Zonguldak Ereğli İlçesi Kaymakamı Nazım Madenoğlu Zonguldak Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki gösteren Zonguldak Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini Başkanı Mustafa Yorulmaz, “Geçtiğimiz gün şehit olan Uzman Çavuş Göksal Cin’in görev yaptığı Cizre’de 48 tane keskin azılı nişancı var Devletimiz inşallah bunların imhasını yapacaktır bundan da şüphemiz yoktur. Devletimiz şuan tek yumruk haline gelmiş durumda bu terörün inşallah kökü kazınacak. Ben tekrardan Türk Devlet’inin ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başı sağ olsun diyorum. Ülkemizin birliğe ve beraberliğe ihtiyacı var” dedi.
Geçtiğimiz gün Cizre’de şehit olan Uzman Çavuş Göksel Cin’in şehit düşmesini üzüntü ile karşıladıklarını ifade eden Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu “Vatanımızın birliği ve beraberliği uğruna şehit düşen yavrularımızın yakınları ile ilgili olarak görev yapan Zonguldak Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin misafiri olmaktan gurur duydum. Zonguldak’ta şehitlerimiz sayı olarak fazla durumda. Birkaç gün öncede bir şehidimiz geldi acısını yüreğimizin derinliklerinde hissettik. Vatanımıza musallat olan bütün şer kuvvetlerinin akıbeti çok kötü olsun. Milletimize musallat olan insanların ve devletlerin hali hiç iyi olmamıştır” şeklinde konuştu.
Ziyaretin sonunda Zonguldak Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini Başkanı Mustafa Yorulmaz ve yönetim kurulu üyeleri Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu’na derneğin rozetini taktı.
Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2016, 14:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER