Ereğli Polisi uyuşturucuya göz açtırmıyor

Ereğli´ de Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri tarafından yapılan operasyonda otomobilin farları ile çeşitli yerlerine gizlenmiş 8 paket satışa hazır halde eroin yakalandı.

Ereğli Polisi uyuşturucuya göz açtırmıyor

Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri tarafından yapılan operasyonda otomobilin farları ile çeşitli yerlerine gizlenmiş 8 paket satışa hazır halde eroin yakalandı. Operasyon kapsamında biri asker iki kişi gözaltına alındı.
Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler özellikle Emniyet Müdürü Fahri Küçük’ün Ereğli’ye atanmasının ardından, son günlerde uyuşturucu ile mücadelede önemli başarılara imza atıyor. Denetimlerini İlçenin belirli noktalarında sıklaştıran Ekipler son olarak yaptıkları operasyonda otomobilin farları ile çeşitli yerlerine gizlenmiş 8 paket satışa hazır halde eroin yakalandı. Kdz. Ereğli İlçe emniyet Müdürlüğü’ne bağlı KOM ekipleri uzun süredir takip ettikleri teyze çocukları E.Y. (21) ile F.Y.’yi (21) 67 ZF 104 plakalı otomobil ile İstanbul’dan Ereğli ilçesine gelişleri sırasında durdurdu. Zanlıların bulunduğu araçta detaylı arama yapan KOM ekipleri otomobilin farları ile iç kısımdaki bölümlere gizlenmiş halde 8 paket satışa hazır toz halinde eroin ele geçirdi. Yapılan aramanın ardından zanlılar kullandıkları araçla birlikte sorgulanmak üzere Kdz. Ereğli Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Zanlıların burada yapılan sorgusunda F.Y.’nin izinli olarak askerden geldiği tespit edildi.
Sağlık raporu için hastaneye götürülen 2 zanlı sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye çıkartılacak.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2015, 13:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER