Ereğli Protokolü tebrikleri kabul etti.

Kdz Ereğli’de Ramazan Bayramı dolayısıyla,Bayramlaşma programı düzenlendi.

Ereğli  Protokolü tebrikleri kabul etti.
Kdz Ereğli’de Ramazan Bayramı dolayısıyla,Bayramlaşma programı düzenlendi.

Ramazan Bayramının ilk gününde her yıl olduğu gibi bu yılda Bazı kurum ve kuruluşlarda bayramlaşma töreni düzenlenirken, İlk Bayramlaşma töreni Kdz Ereğli Belediyesi’nde gerçekleştirildi. Kdz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal  Başkan yardımcıları İbrahim Cöbek ve Nazım Erdoğan ile birlikte gelen vatandaşlarla Bayramlaştı. Birlik ve beraberlik havasındaki bayramlaşma töreninde Başkan Uysal, Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak sohbet etti. Kdz Ereğli Belediyesindeki bayramlaşmanın ardından İkinci Bayramlaşma CHP’’de düzenlendi. CHP Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, herkesin Ramazan bayramını kutlayarak ,En büyük dini bayramlarımızdan birisini daha yaşamanın kıvancı içerisindeyiz “dedi.

PROTOL BAYRAM TEBRİKLERİNİ KABUL ETTİ

Kdz Ereğli’de Protokol Bayramlaşması ise her yıl olduğu gibi bu yıl´da Atatürk Kültür Merkezi (AKM) kafeteryasında gerçekleştirildi. Kdz Ereğli İlçe Kaymakam vekili Altuğ Çağlar, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, AK Parti Önceki dönem Zonguldak Milletvekili Prof Dr Ercan Candan, Batı Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutan vekili Şeref Aravi, Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal, Kdz. Ereğli Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Gökhan Tufan, Kdz Ereğli İlçe Müftü Vekili İzzettin Aşan, AK Parti 22.Dönem Milletvekili Fazlı Erdoğan, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır törene katılanların Bayram tebriklerini kabul etti.

KAYMAKAM ÇAĞLAR, ALLAH DAHA NİCE BAYRAMLARA NASİP ETSİN

Bayramlaşma Töreninde konuşan ve Tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutlayan Ereğli İlçe Kaymakam Vekili Altuğ Çağlar şunları söyledi: “Hepinizin bayramını tebrik ediyorum, Allah daha nice bayramlar nasip etsin diyorum, hepiniz hoş geldiniz, hayırlı uğurlu olsun aile efratlarına bizlerden selamlar” dedi.

ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Atatürk Kültür Merkezi (AKM) gerçekleştirilen törene Protokol’ün yanı sıra,Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, Büyük Birlik Partisi Ereğli İlçe Başkanı Nizamettin Halıcıoğlu,Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, ,Kdz Ereğli Şoförler ve otomobilciler odası başkanı Cevdet Civelek ,Oda Başkan Yardımcısı Ahmet Küçük,MÜSİAD Kdz Ereğli Şubesi Başkanı İbrahim Sezer,AK Parti ve CHP’li Meclis üyeleri,Kdz Ereğli Belediyesi Başkan Yardımcıları Nazım Erdoğan,İbrahim Cöbek,Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Kdz Ereğli Şube Başkanı Yaşar Balcı,Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin, Atatürkçü Düşünce Derneği Karadeniz Bölge sorumlusu Emin Semih Özkök,Kdz Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Muharrem Erdem,Kdz Ereğli Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel,Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu başkanvekili İrfan Yazıcıoğlu ve  çok sayıda çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Protokol üyeleri daha sonra Atatürk Kültür Merkezi (AKM)’deki törenin ardından Kız Yetiştirme Yurdunu ziyaret ettiler.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2015, 08:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER