Ereğli sahilinde şüpheli tüp alarmı

Kdz. Ereğli´de Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (ERDEMİR) ofis binasının yanındaki boş araziye bırakılan mutfak tüpü, bomba imha uzmanları tarafından incelendi.

Ereğli sahilinde şüpheli tüp alarmı
İHA-Kdz. Ereğli´de Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (ERDEMİR) ofis binasının yanındaki boş araziye bırakılan mutfak tüpü, bomba imha uzmanları tarafından incelendi. 

Olay, Kdz. Ereğli ilçesinde Müftü Mahallesi Uzunkum Caddesi üzerindeki ERDEMİR ofis binası yanındaki boş arazide meydana geldi. Bir vatandaşın sahil kenarında şüpheli bir mutfak tüpü bulunduğu ihbarı üzerine polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Olay yerine bomba imha uzmanlarını çağıran polis, bomba imha uzmanı gelene kadar Uzunkum Caddesi’nde güvenlik önlemi alarak hem vatandaşların hem de araçların geçişine izin vermedi. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’nden gelen bomba imha uzmanı, mutfak tüpünde bomba düzeneği olup olmadığını kontrol etmek için önce iple çekti, ardından da detaylı inceleme yaptı. Mutfak tüpü, bomba düzeneğine rastlanmayınca polis tarafından incelenmek üzere emniyete götürüldü. Mutfak tüpünün sahil kenarına kim tarafından bırakıldığı araştırılıyor.
Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2015, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER