Ereğli TSO ile Erdemir kucaklaşıyor

Kdz. Ereğli İlçesinde Kurulu bulunan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR ) Genel müdürü Sedat Orhan, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker’i ziyaret etti.

Ereğli TSO  ile Erdemir kucaklaşıyor

Kdz. Ereğli İlçesinde Kurulu bulunan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR ) Genel müdürü Sedat Orhan, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker’i ziyaret etti.

Orhan beraberinde, Genel Müdür Yardımcısı Kaan Böke, Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Sami Nezih Tunalıtosunoğlu ve Erdemir Stratejik Planlama Müdürü ve aynı zamanda TSO Meclis Üyesi Necati Altındaş ile birlikte Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Yaklaşık 1 saat süren ziyarette İlçenin ve Oda Üyelerinin ekonomik ve sosyal mevcut durumları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan,“Kdz. Ereğli TSO’ nun bir üyesi olarak her zaman birlik ve beraberlik içinde olduklarını, bundan sonra da yapılacak bütün çalışmalarda ve projelerde Kdz Ereğli TSO ile istişare halinde olacaklarını belirterek, gerçekleştirilen ziyarette kendilerine gösterilen sıcak ilgi ve misafirperverlikten dolayı Başkan Yaşar Tetiker ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tetiker ise, Erdemir’in odanın en değerli üyelerinden biri olduğunu, istişarenin her zaman faydalı ve çalışmalara katkıda bulunacağını belirterek ,” Yapılacak her şeyin, her projenin Ereğli ve ekonomisinin menfaati için olduğunu belirtti. Ereğli ekonomisinin tekrar eski günlerine kavuşturulmasının Türkiye ekonomisi açısından da önemli olduğunu dile getiren Tetiker, Bunun için Erdemir’in ve TSO’nun bir araya gelerek ortak bir masada çok acil olarak çözüm önerileri araması ve mevcut sorunların çözüme ulaşması gerektiğini ifade etti. Gerçekleştirilen ziyarette, TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sertan Yalçın ve Selçuk İnceoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdulkadir Çınar, Hasan Yavuz ve Mehmet Çivici’de hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2015, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER