Ereğli´ de asfaltlama seferberliği başlatıldı

Kdz. Ereğli Belediyesi, Ereğli’ye 15 bin ton asfalt döküm işlemine başladı. Göztepe Lojmanlarından başlayan asfalt döküm çalışmaları, Mavi Şehir ve Ören Mahallesi ile devam edecek.

Ereğli´ de asfaltlama seferberliği başlatıldı


Kdz.Ereğli Belediyesi, Ereğli’ye 15 bin ton asfaltdöküm işlemine başladı. Göztepe Lojmanlarından başlayan asfalt döküm çalışmaları,Mavi Şehir ve Ören Mahallesi ile devam edecek.

Bugün başlayan çalışmaları Başkan Yardımcısı EsraAlpago ve Fen İşleri Müdürü Oğuz Cömert ile birlikte yerinde inceleyen Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada,“Göreve geldiğimizde baktık ki, asfalt dökebilmemiz için iz bedeli olaraksadece 1000 TL’miz var.

Bizler bunun bir ihtiyaç olduğunu dikkate alarak,belediye meclisinde aldığımız karar ile asfalt işine ödenek ayırdık vebütçemizde ayarlamalar yaparak, 15 bin ton sıcak asfalt döküm ihalesigerçekleştirdik.

Arkadaşlarımız ile yaptığımız çalışmalar neticesindeasfalta en çok ihtiyacı olan yollarımızı belirledik ve asfalt döküm işineGöztepe Lojmanlarından başladık. Buranın ardından Mavi Şehir ve Ören Mahallesindeçalışmalarımız devam edecek.  Tekamacımız vatandaşımıza hizmet.” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2014, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER