Ereğli´de alkollü sürücü dehşet saçtı: 4 yaralı

Kdz. Ereğli´de daha önce 5 kez hakkında alkollü araç kullanmaktan işlem yapılıp ehliyetine el konulan sürücü alkollü şekilde yine direksiyon başına geçince kazaya neden oldu. Kazada, 4 kişi yaralanırken, 2 yaşındaki Azra bebeğin biberonu polislerin elinde kaldı.

Ereğli´de alkollü sürücü dehşet saçtı: 4 yaralı
gundemeregli.com
-Kdz. Ereğli´de daha önce 5 kez hakkında alkollü araç kullanmaktan işlem yapılıp ehliyetine el konulan sürücü alkollü şekilde yine direksiyon başına geçince kazaya neden oldu. Kazada, 4 kişi yaralanırken, 2 yaşındaki Azra bebeğin biberonu polislerin elinde kaldı.

Kaza, Zonguldak-Ereğli Karayolunun Ömerli Mahallesi mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, İzzet Demir (31) idaresindeki 67 TK 297 plakalı otomobil M.A (52) idaresindeki 54 SC 613 plakalı otomobille şerit ihlali nedeniyle kafa kafaya çarpıştı. Kazada iki otomobil de hurdaya dönerken, Mustafa Akcan ile İzzet (31) eşi Nebahat (23) ile 9 aylık bebekleri Azra Beyza yaralandı. Yaralılar kazayı görüp yardım eden diğer sürücülerin özel araçları ve 112 ambulansı ile Kdz. Ereğli Devlet ve özel hastanelere kaldırıldı.

Kazanın anne Nebahat Demirel´in 9 aylık bebeği Azra Beyza´yı biberon ile doyurduğu sırada meydana geldiği öğrenilirken, kaza sonrası minik bebeğin biberonu ve diğer eşyaları etrafa saçıldı. 9 aylık Azra Beyza´nın biberonu ise polis ekiplerinin elinde kaldı. Kaza yapan otomobiller çekici vasıtası ile yoldan kaldırılırken, yaralıların hastanedeki tedavileri sürüyor.



5 KEZ ALKOLDEN YAKALANDI, 6.´SINDA YİNE DİREKSİYON BAŞINA GEÇTİ

Ömerli Mahallesi mevkisinde meydana gelen kazaya karışan otomobillerden 54 SC 613 plakalı otomobilin sürücüsü Mustafa Akcan´a alkollü araç kullanmaktan hakkında 5 kez işlem yapılıp ehliyetine el konulmasına rağmen 6. kez alkollü iken direksiyon başına geçip kaza yapması dikkat çekti.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.


Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2014, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER