Ereğli´de baltalı kovalamaca

Kdz Ereğli´de bir kişi, bayan komşusunu baltayla kovaladı.

Ereğli´de baltalı kovalamaca
gundemeregli.com-Kdz Ereğli´de bir kişi, bayan komşusunu baltayla kovaladı.
Olay, ilçenin Elmatepe mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre daha önce aralarında husumet bulunan Kurtuluş A. ile Songül Karacehennem arasında tartışma yaşandı. Songül Karacehennem’in kendisine müdahale etmesine kızan Kurtuluş A., baltayla kovaladı. Bu sırada olay yerine gelen Muzaffer Karacehennem, Kurtuluş A.’ya taş atarak müdahale etmek istedi. Kurtuluş A da bu sefer Muzaffer Karacehennem’i baltayla kovaladı. Bir süre sonra tekrar bahçeye gelen Kurtuluş A.’nın Songül Karacehennem’i yakalayarak tekme tokat dövdüğü iddia edildi. Kurtuluş A.’nın, Songül Karacehennem’i dövme anı kameralara yansımazken, yaşanan kovalamaca güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Karacehennem ailesinin komşuları ile sık sık kavga yaşamalarından dolayı evlerinin önüne güvenlik kamerası taktırdığı görüldü.
Olay sonrası hastaneye kaldırılan Songül Karacehennem tedavi altına alınırken, Kurtuluş A. da savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.
İki komşu arasında, Muzaffer ve Songül Karacehennem’in anneleri Hanife Karacehennem’in 2011 yılında ortadan kaybolması üzerine husumetin başladığı ifade edildi.
Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2014, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER