Ereğli´de bir kişi 17 kiloluk hiltiyi sırtına koyup çaldı

Ereğli´deki bir hırdavatçıda yaşanan ilginç hırsızlık güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Hırdavatçıya karı koca gibi giren iki kişiden biri 17 kiloluk hiltiyi sırtına koyarak dükkândan çıkıp gitti.

Ereğli´de bir kişi 17 kiloluk hiltiyi sırtına koyup çaldı
 Ereğli´ deki bir hırdavatçıda yaşanan ilginç hırsızlık güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Hırdavatçıya karı koca gibi giren iki kişiden biri 17 kiloluk hiltiyi sırtına koyarak dükkândan çıkıp gitti. 

Hırsızlık olayı Sarıkorkmaz Mahallesi Devrek Yolu Caddesi üzerindeki bir hırdavatçıda yaşandı. Edinilen bilgiye göre 45-50 yaşlarındaki bir erkek ile 30-35 yaşlarındaki bir bayan hırdavatçı dükkanına gelerek tamir için kendilerine lazım olduğunu iddia ettikleri malzemelerin siparişlerini vererek dakikalarca dükkan sahiplerini oyaladı. Karı-koca olduğu iddia edilen iki kişi bu sırada vitrinde bulunan 6 adet su fıskiyesi ile 17 kilo ağırlığındaki hiltiyi çalarak kayıplara karıştı.

Dükkan sahibi Samet Özen, karı koca olduklarını söyleyen iki kişinin bir taraftan kendilerini oyalarken diğer taraftan da hırsızlık yaptıklarını söyledi. Yaşanan hırsızlığı babasının hiltinin yerinde olmadığını görerek güvenlik kameralarını incelediklerinde ortaya çıktığını belirten Özen, erkek şahsın 17 kiloluk hiltiyi sırtına saklayıp dükkandan nasıl çaldığına akıl sır erdiremediğini ifade etti.


HIRSIZLIK ANI KEMARADA


Güvenlik kameralarında alış veriş bahanesiyle gelen biri kadın iki kişinin önce su fıskiyelerini çantalarına kayarak çaldıkları, ardından da 17 kiloluk hiltiyi birçok denemenin ardından çaldıkları görülüyor.

Polis güvenlik kameralarını inceleyerek eşkâllerini belirlemeye çalıştığı hırsızları yakalamak için araştırma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2014, 15:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER