Ereğli´de intihar girişimi. Emniyet Müdürü Özgen ikna etti

Kdz Ereğli´de pompalı tüfekle havaya ateş açıp, tüfeği boğazına dayayan kişiyi İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen uzun uğraşlar sonucu ikna etti.

Ereğli´de intihar girişimi. Emniyet Müdürü Özgen ikna etti
gundemeregli.com
-Kdz Ereğli´de pompalı tüfekle havaya ateş açıp, tüfeği boğazına dayayan kişiyi İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen uzun uğraşlar sonucu ikna etti.
Olay, Uzun Mehmet Mahallesi 2 nolu Abalı sokak üzerinde meydana geldi. Pompalı tüfekle sokağa çıkan Serdar Ö. Havaya rastgele ateş açarak R. Ve H. İsimli şahısların yanına getirilmesini istedi. Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine çok sayıda polis ekibi mahalleye giderek çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olası bir yaralanmaya karşı 112 ambulansı da olay yerine yakın bir noktada hazır bekletildi. Olay yerine gelen Kdz. Ereğli İlçe emniyet Müdürü Timur Özgen, Serdar Ö.Yü sakinleştirerek elinden pompalı tüfeği almak için uzun süre dil döktü. Sokakta pompalı tüfekle gezinen zaman zamanda havaya rastgele ateş eden Serdar Ö. “Namusumu kimse karalayamaz. Bunu yapanlar cezasız kalamaz” diye bağırdı. Emniyet Müdürü Özgen, Serdar Ö.’ye yardım edeceğini ve sorunu kendisine anlatmasını istedi. Cep telefonunu Emniyet Müdürü Özgen’e veren Serdar Ö. tüfeği boğazına dayayarak polislerin kendisine yaklaşmamasını istedi.
Serdar ֒nün cep telefonunu alan Emniyet Müdürü Özgen, daha sonra yavaşça yanına yaklaşarak önce elinden pompalı tüfeği aldı daha sonrada sakinleştirerek bir süre kendisini dinleyerek polis otosuna bindirdi.
Serdar Ö. Alınan doktor raporunun ardından ifadesinin alınması için karakola getirildi.
 
FACEBOOK’TAN MESAJ PAYLAŞTI
Serdar Ö.’nün olaydan saatler önce sosyal paylaşım sitesi Facebook´ ta yapacağı olayla ilgili bir yazı paylaştı. Serdar Ö. bugün paylaştığı yazısında şu ifadelere yer verdi; “Beyin ´ölümü gerçekleşti umutlarımın. Cenaze hazırlığı başlasın artık. Yaşadığı gibi gömün onları kör bir kuyuya. Toprağı bol olsun, dikkat edin sızmasın içeri. Kaybetmişken her şeyi, yeniden umutlanmak dokunur gururuma. Kimsenin haberi olmasın gerek yok ağıtlara. Helal ederken hakkınızı, içiniz rahat olsun. Umutlarımın yeniden yeşermesi için her şey denenmiştir. Her birinin bedeli tarafımca ödenmiştir.”
Polis olayla ilgili tahkikatı sürdürüyor.
Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2014, 06:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER