Ereğli´de İşçi Servisi Kaza yaptı; 10 yaralı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde işçi servisi ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 10 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Ereğli´de İşçi Servisi Kaza yaptı; 10 yaralı
İHA-Kaza, sabah saatlerinde Ereğli-Alaplı arasındaki tersaneler bölgesinde meydana geldi. İddiaya göre Ereğli ilçesinden Alaplı ilçesine tekstil işçilerini götüren Göksu Karaman idaresindeki 67 LZ 948 plakalı işçi servisi önünde seyir eden sürücü adayı Burçin Kılıç idaresindeki 67 UE 620 plakalı otomobile çarptı. Kazada işçi servisinde bulunan tekstil işçilerinden Nevin Kamalak, Hülya Cambaz, Funda Karaman, Nazan Sarı, Ayşe Ünlü, İrfan Demircan, Sibel Karaman, Ceylan Altay ile otomobil sürücü Burçin Kılıç ile işçi servisi sürücüsü Göksu Karaman yaralandı. Yaralılar olay yerine çağırılan üç ayrı ambulans ve özel otomobillerle Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi ve özel hastanelere sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu, bir kısmının tedavilerinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.
Sürücü Eğitmeni Nurdan Korkmaz, işçi servisinin çok süratli geldiğini ve kontrolü kaybederek sürücü adayının kullandığı otomobile çarptığını söyledi. Kaza yerindeki bazı vatandaşlar ise sürücülerin Ereğli-Alaplı arasında çok sürekli seyir ettiğini ifade etti.
Kaza yapan otomobiller çekici vasıtası ile yoldan kaldırılırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2015, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER