Ereğli´de kaymakamlık binası önüne şüpheli çanta paniği

Ereğli´de kaymakamlık binası önüne bırakılan şüpheli çanta bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatıldı. Şüpheli çantadan spor kıyafetleri çıktı.

Ereğli´de kaymakamlık binası önüne şüpheli çanta paniği
 
İHA-Ereğli´de kaymakamlık binası önüne bırakılan şüpheli çanta bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatıldı. Şüpheli çantadan spor kıyafetleri çıktı. 
Olay gece saatlerinde Müftü Mahallesi Devrim Bulvarı üzerinde bulunan kaymakamlık binası önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kaymakamlık binası önünde siyah bir çanta gören vatandaşlar durumdan şüphelenerek durumu polise bildirdi. Yapılan ilk incelemenin ardından polis ekipleri Devrim Bulvarı’nda geniş güvenlik önlemleri alarak yolu çift yönlü olarak trafiğe kapattı. Güvenlik şeridi içerisinde alınan bölgeye vatandaşların girişine de izin verilmedi. Zonguldak İl emniyet Müdürlüğü’nden gelen bomba imha uzmanı şüpheli paketi kontrollü bir şekilde fünye ile patlattı. Yapılan kontrollerde çantanın içerisinden spor kıyafetleri çıkınca polis derin bir nefes aldı. Polis ekipleri son günlerde artan terör olayları sonrası bomba imha uzmanını uzun namlulu silahlarla korudu.
Çantayı muhafaza altına alan polis ekipleri yolu trafiğe yeniden açarak olay yerinden ayrıldı.
Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2015, 06:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER