EREĞLİ´DE KAZA,2 YARALI

EREĞLİ´DE KAZA,2 YARALI
gundemeregli.com-
Kdz  Ereğli ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında iki kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, gece saat 03.00 sıralarında Ereğli ilçesi Erdemir Caddesi’nde meydana geldi. Meydanbaşı istikametinden İstanbul yol ayrımı istikametine giden ve plakası alınamayan kırmızı renkli otomobil, önce 34 HF 6828 plakalı otomobile ardından da Barış Koçak (25) idaresindeki 67 SD 041 plakalı kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Koçak idaresindeki kamyonet de park halindeki 06 DG 9708 plakalı otomobile, o da önünde park halinde bulunan 67 TE 874 plakalı otomobile çarptı.
Kazaya neden olduğu öne sürülen ve plakası alınamayan kırmızı renkli otomobil olay yerinden kaçarken, polis kaza yerinde yola düşen parçaları toplayarak emniyete götürdü. Kazada 67 SD 041 plakalı kamyonetin sürücüsü Barış Koçak ile yanında bulunan Sezgin Kandemir (43) yaralandı. Kamyonet içerisinde sıkışan Sezgin Kandemir itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkartılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Sezgin Kandemir’in ayağının kırıldığı, araç sürücüsü Barış Koçak’ın sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.
Polis kazaya neden olduğu ileri sürülen kırmızı renkli otomobili bulmak için çalışma yaparken, kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2013, 06:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER