Ereğli´de Kaza,Araç sürücüsü göz yaşlarını tutamadı

Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde, öğrenci servisi geri manevra yaptığı sırada yolda yürüyen yaşlı adama çarptı.

Ereğli´de Kaza,Araç sürücüsü göz yaşlarını tutamadı
Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde, öğrenci servisi geri manevra yaptığı sırada yolda yürüyen yaşlı adama çarptı. Kazada yaralanan yaşlı adam ambulansla hastaneye kaldırılırken, öğrenci servisinin sürücüsü ise gözyaşlarını tutamadı.
Kaza, Kirmanlı Mahallesi Dış Çeşme Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Hakan A. (44) idaresindeki 67 S 8045 plakalı öğrenci servisi, geri manevra yaptığı sırada yolda yürüyen 73 yaşındaki emekli öğretmen Burhan Sevinç’e çarptı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Polis ekipleri kaza hakkında bilgi almaya çalışırken, servis sürücüsü Hakan A. ağlamaya başladı. Gözyaşlarına hakim olamayan sürücüyü ise trafik polisi “Sıkıntı yapma olur böyle şeyler” diyerek teselli etmeye çalıştı. Sürücü ifadesinin alınması için polis karakoluna götürülürken, öğrenciler ise başka bir servis ile okullarına gönderildi.
İlçedeki özel bir hastanede tedavi altına alınan yaralı Burhan Sevinç’in yüzünde ve sağ kolunda kırıklar olduğu öğrenilirken, durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.
Polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2015, 15:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER