Ereğli´de kaza,Motosikletin altında kalan 13 yaşındaki kız yaralandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, ters yönden gelen motosikletin otomobil ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

Ereğli´de kaza,Motosikletin altında kalan 13 yaşındaki kız yaralandı
 
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, ters yönden gelen motosikletin otomobil ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Kazada, motosikletin altında kalan 13 yaşındaki kız ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kaza, Orhanlar Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ters istikamette seyir eden Samet S. (31) idaresindeki 67 UE 591 plakalı motosiklet, karşı yönden gelen Mücahit Güler idaresindeki 67 LK 444 plakalı otomobile çarptı. Çarpışma sonrası motosiklette yolcu olarak bulunan ve devrilen motosikletin altında kalan Sude K. (13) yaralandı. Sude K. çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sude K.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, motosiklet ve otomobil sürücüleri ifadelerinin alınması için polis merkezine götürüldü.
Polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2015, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER