Ereğli´de küçük kıza otomobil çarptı

Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde annesinin elinden kurtularak yola atladığı iddia edilen küçük kıza otomobil çarptı. Küçük kız ambulansla hastaneye kaldırılırken, anne şok geçirdi.

Ereğli´de küçük kıza otomobil çarptı

Zonguldakın Ereğli ilçesinde annesinin elindenkurtularak yola atladığı iddia edilen küçük kıza otomobil çarptı. Küçük kızambulansla hastaneye kaldırılırken, anne şok geçirdi.

Kaza Erdemir Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre;Yazıcılar köyünden annesi ile ilçemerkezine gelen Rabia Keskin (11),annesi ile birlikte yolun karşısına geçtikleri sırada annesinin elini bırakıpyola doğru koştu. Bu sırada Çarşı istikametinden Erdemir Caddesi istikametinegiden 67 LA 041 plakalı otomobil sürücüsü  küçük kızı farkedince frene bassa da çarpmaktan kurtulamadı. Kazada yaralanan küçük kız 112ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından özel hastaneye kaldırıldı. Anne şokagirerken kazada çok korkan sürücüyü polisler sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerindekilerden Hayrunnisa Bakan polise olay anını bengelen polis ekiplerine ben yavaş gidiyordum bir anda karşıma çıktı ok gibihiçbir şey anlamadım diyerek anlattı. Sürücü ifadesi alınmaküzere merkez polis karakoluna götürülürken, Anadolu Hastanesine kaldırılanRabia Keskinin sağlık durumunun iyi olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığıöğrenildi.

Polis kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2016, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER