Ereğli´de meydana gelen yangında bir kişi feci şekilde can verdi

Ereğli´deki yangında bir kişi feci şekilde can verdi

Ereğli´de meydana gelen yangında bir kişi feci şekilde can verdi



Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde dört katlı binanın 3. Katında çıkan yangında alevlerin arasında kalan ve ağır yaralı olarak kurtarılan bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülerek diğer binaları sıçraması önlendi.

Yangın akşam saatlerinde Orhanlar Mahallesi Kilise Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Temel Şahin’e ait binanın 3. Katında bilinmeyen bir nedenle yangın başladı. Alevleri fark eden mahalle sakinleri itfaiye ekiplerine haber verirken kendi imkanları ile yangını söndürmeye çalıştı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri kısa sürede kontrol altına aldı. Dört katlı binanın üçüncü katında mahsur kalanların olduğu bilgisini alan itfaiye ekipleri dairenin içerisine girerek alevlerden kendisini battaniyeye sararak korumaya çalışan Halit Kalay’ı yarı baygın halde buldu. İtfaiye ekiplerinin kucaklayarak dışarı çıkarttığı Halit Kalay 112 ekiplerine teslim edilerek, ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kalay kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yangın nedeniyle mahalle halkı büyük panik yaşarken, itfaiyenin yangını tamamen söndürmesinin ardından rahat bir nefes aldı.

Polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış sebebi ile ilgili olarak incelemelerini sürdürürken, yangınla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.


Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2016, 20:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER