Ereğli´de patlama, ortalık savaş alanına döndü

Ereğli´de patlama, ortalık savaş alanına döndü

Ereğli´de patlama, ortalık savaş alanına döndü



Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, bir evde meydana gelen mutfak tüpü patlaması sonucu bir kişi ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Serdar Kartal Kavaklık Mahallesi Ulus Sokak’taki 3 katlı Acar apartmanının birinci katında sabah saatlerinde sebebi henüz bilinmeyen nedenle tüp patladı.
Evde bulunan Kartal, patlamanın etkisiyle binanın yaklaşık 10 metre uzağına düşerek ağır yaralandı. Komşuların da yardımıyla ağır yaralanan Kartal, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Ereğli Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın söndürülürken, evde bulunan ve halen gaz sızdığı ileri sürülen 3 adet mutfak tüpü ise binadan uzaklaştırıldı.

AĞIR HASAR OLUŞTU
Patlamanın etkisiyle aralarında eşinin olduğu tahmin edilen çerçeveli fotoğrafında bulunduğu evdeki eşyaların alana yayıldığı patlama sırasında binanın diğer katları ile yan binada da hasar meydana geldi.
Patlamanın etkisiyle bina önünde park halindeki 67 TT 810 plakalı otomobilde de hasar oluştu. Araç, bina önünden uzaklaştırıldı. Bu sırada, evde bir başka kişi yada kişilerin de olabileceği ihtimali ile ambulanslar hazır bekletildi.

DURUMU AĞIR
Ereğli devlet Hastanesine kaldırılan Serdar Kartal’a ilk müdahalenin burada yapıldığı, büyük olasılıkla tam teşekküllü bir başka hastaneye sevk edileceği edinilen bilgiler arasında.

EŞİ VE ÇOCUĞU EVDE YOKMUŞ
Evli ve bir çocuk sahibi olan Kartal’ın eşi ve oğlunun evde olmadığı öğrenildi. Kartal’ın eşi yan binanın giriş katındaki iş yerinin de sahibi olduğu belirtildi.

İLK BELİRLEME GAZ SIKIŞMASI
Olay yerine gelen Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, kısa sürede ulaştıkları olay yerindeki yangına 16 personel ile müdahale ederek söndürdüklerini belirterek, ilk belirlemelere göre patlamanın gaz sıkışmasından meydana gelmiş olduğunu kaydetti.

 Polis, patlama ile ilgili araştırma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2016, 06:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER