Ereğli´de tarım aracında uyuşturucu ele geçirildi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, jandarma ekipleri halk arasında ´pat pat´ diye tabir edilen tarım aracında yaklaşık bir kilo uyuşturucu ele geçirdi.

Ereğli´de tarım aracında uyuşturucu ele geçirildi
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, jandarma ekipleri halk arasında ´pat pat´ diye tabir edilen tarım aracında yaklaşık bir kilo uyuşturucu ele geçirdi. Üzerinden ruhsatsız silah çıkan zanlı sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
Olay Yazıcılar köyü mevkisinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, jandarma ekipleri bir süredir takibe aldıkları Y.Ş.’yi gece saatlerinde tarım aracı ile seyir halindeyken durdurarak arama yaptı. Jandarma ekipleri Y.Ş.’nin üzerinde bir adet ruhsatsız silah ve bu silaha ait mermiler ile tarım aracında yapılan aramada ise cam kavanozların içerisine konulmuş yaklaşık bir kilo kubar esrar ele geçirdi. Gözaltına alınan zanlı yapılan sorgusunun ardından sabah saatlerinde savcılığa getirilerek savcılığa çıkartıldı.
Jandarma ekipleri bir süre öncede Yazıcılar köyü yakınlarındaki Süleymanbeyler köyü civarında şüphelendikleri bir şahsın üzerinde yaptıkları aramada bir miktar uyuşturucu madde ele geçirmişti.
Jandarma ekiplerinin her iki olayla ilgili olarak başlattığı soruşturma sürüyor.
Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2016, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER