Ereğli´de yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya motosiklet çarptı

Ereğli´de yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya motosiklet çarptı.

Ereğli´de yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya motosiklet çarptı
Ereğli´de yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya motosiklet çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ve çarptığı yaya yaralanırken, bölgede sürekli kaza meydana gelmesine tepki gösteren mahalle muhtarı ise yetkililerin önlem almasını istedi.
Kaza, akşam saatlerinde Elmatepe Mahallesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gülüç istikametine seyreden Yücel Kala (44) idaresindeki 67 LG 339 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan Hüseyin Sarı’ya (15) çarptı. Kazada Hüseyin Sarı ile motosikletten fırlayan sürücü yaralandı. Çevredeki vatandaşlar yaralılara yardıma koşarken, 112 ekipleri ve polise haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri, yaralıları ilk müdahale sonrası ambulansla hastaneye kaldırdı.
Aynı bölgede sürekli kaza meydana geldiğini söyleyen Elmatepe Muhtarı Muammer Arslan, “Yeni yapılan yol için üst geçit, yaya geçidi ve sinyalizasyon lambaları için müracaatımız reddedildi. Şimdi vicdanları rahat mı? Mahalle muhtarı olarak böyle şeyleri görmekten hiç hoşlanmıyorum. Sürekli kaza oluyor. Geçen günlerde yine oldu. Kadının bir tanesi evinde yatıyor. Kafatası çatlak, çene kemiği kırık. Karayolları´na yaptığım müracaatların hepsine ret geldi. Ben buradan yetkililere tekrar sesleniyorum. Vicdanları varsa eğer gelip burayı incelesinler. Burada yaşayan halktan bilgi alsınlar, ona göre karar versinler dedi.
Mahalle sakinleri de trafiğin işlek olduğu yolda yayaların karşıya geçemediğini ve sürekli aynı tehlikeyi yaşadıklarını söylediler.
Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2016, 07:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER