EREĞLİ´DEKİ CİNAYET´TE 1 TUTUKLAMA

EREĞLİ´DEKİ CİNAYET´TE 1 TUTUKLAMA
gundemeregli.com-Kdz Ereğli´de Kurban Bayramı öncesinde bir kadının öldürülmesiyle ilgili olarak 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kdz. Ereğli ilçesi Murtaza Mahallesi dış Çeşme Sokakta 10 Ekim 2013 günü akşam saatlerinde 2 katlı bir binanın giriş katında Sanem Kulan (27) ile Hasan Y. (53) bıçaklanmışlardı. Sanem Kulan hastaneye götürüldüğü sırada yolda hayatını kaybederken, Hasan Y. ise Ereğli Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma alınmıştı. Polis cinayetle ilgili olarak mal paylaşımı şüphesi ile Sanem Kulan’ın 3 ağabeyini gözaltına almış ve ifadelerinin ardından serbest bırakmıştı.
Ereğli Devlet Hastanesi’nde 11 gün tedavi gördükten sonra polis tarafından gözaltına alınan Hasan Y.’nin cinayeti itiraf ettiği öğrenildi. İddiaya göre Hasan Y. ifadesinde gönül ilişkisi yaşadığı Sanem Kulan’ın kendisine çeşitli bankalardan yüklü miktarda kredi çektirerek borçlandırdığı ve cinayet günü de bu nedenle aralarında tartışma çıktığını söyledi. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası olayın yaşandığını ifade eden Hasan Y. savcılık sorgusunun ardından nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Adliye çıkışında gazetecilerin olaya ilişkin sorularını yanıtsız bırakan Hasan Y. hastanede alınan sağlık raporunun ardından Beycuma Kapalı Cezaevi’ne sevk edildi.
Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2013, 16:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER