Ereğli´deki şehir mezarlığının duvarı çöktü

Kdz Ereğli´ deki şehir mezarlığının duvarının bir bölümü çöktü. Çöken duvarın altında kalan çok sayıda mezarlık zarar gördü.

Ereğli´deki şehir mezarlığının duvarı çöktü
Kdz Ereğli´deki şehir mezarlığının duvarının bir bölümü çöktü. Çöken duvarın altında kalan çok sayıda mezarlık zarar gördü.
Kdz. Ereğli Belediyesi’ne bağlı şehir mezarlığında yaklaşık 2 metre yüksekliğindeki taş duvarın 15-20 metrelik kısmı bilinmeyen bir nedenle çöktü. Gürültü üzerine sokağa çıkan vatandaşlar mezarlık duvarının çöktüğünü görünce polis ve zabıtaya haber verdi. Olay yerine gelen zabıta ekipleri yıkılan duvarın çevresini emniyet şeridi içerisine aldı. Mahalle sakinleri daha önce böyle bir olayın yaşanmadığını belirterek, gürültüyü duyunca önce araba zannettiklerini, inip baktıklarında ise duvarın yıkıldığını gördüklerini söyledi.
Kdz. Ereğli Belediyesi ekipleri sabah saatlerinde mezarlığa gelerek iş makinesi ile önce mezarlıkların üzerindeki taş ve beton yığınlarını temizledi. Belediye ekipleri yıkılan duvarı yeniden yapmak için çalışma başlatırken, zarar gören mezarlıkların ise cenaze sahiplerinin yakınları tarafından tamir ettirileceği öğrenildi. Duvarın çökmesi sonucu zarar gören mezarlık sayısının yaklaşık 15 olduğu belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2014, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER