Ereğli’de 3 ayrı hırsızlık olayı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde farklı tarihlerde üç ayrı hırsızlık olayı gerçekleştiği belirtildi.

Ereğli’de 3 ayrı hırsızlık olayı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde farklı tarihlerde üç ayrı hırsızlık olayı gerçekleştiği belirtildi. 
Zonguldak Valiliğinden yapılan açıklamaya göre Kdz. Ereğli ilçesinde N.Ç. isimli şahıs önceki gün ilçe emniyet müdürlüğüne müracaat ederek evinin yatak odasında bulunan kilitli çekmeceden 3 bin 850 Euro, 500 TL ve 18 adet çeyrek altının çalındığını ve toplam maddi kaybının 15 bin TL civarında olduğunu bildirdi. Polis ekipleri hırsızlık zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.
Kdz. Ereğli’de gerçekleşen ikinci hırsızlık olayında ise M.Ö. isimli kişi, yaklaşık 2-3 ay kadar önce 40 adet musluk bataryasının çalındığını ve bu bataryaların bir kısmını şüpheli B.Ç.’nin ikametine taktığını öğrendiğini belirterek şikayette bulundu.
Son meydana gelen Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Bağlık Mahallesi Hatip Sokak üzerinde meydana gelen hırsızlık olayında ise H.K. isimli bir kişi oturduğu apartmanda B.O. ile D.D.’yi gezinirken fark ettiğini ve yakaladığında elindeki poşetten 2 çift ayakkabı çıktığını ifade etti. Yapılan araştırmada ayakkabıları çalınan kişiler tespit edildi. Vatandaşların yakaladığı iki şüpheli, olay yerine gelen polislere teslim edildi.
Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2016, 07:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER