“EREĞLİ’DE DANA FERHAT KLASİĞİ

“EREĞLİ’DE DANA FERHAT KLASİĞİ

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli’de Kurban Bayramı öncesinde yaşanan bu görüntü akıllara 2002 yılında Sivas’ta yaşanan ve dünyada ün yapan “Dana Ferhat” vakasını getirdi.

Yıllar önce Sivas ilinde yaşanan ´Dana Ferhat´ vakasının adeta bir benzeri Ereğli İlçesi Kepez yolunda yaşandı. O dönem dünyaca ün yapan Dana Ferhat olayını hatırlatan manzara bu kadarı da pes dedirttirdi.

Kdz. Ereğli’den Kepez mahallesinden Delihakkı köyü istikametine giden bir vatandaş satın aldığı buzağıyı nakliye ücreti vermemek için eşiyle birlikte aracının arka koltuklarına atarak evinin yolunu tuttu.

Trafikte kurban bayramı için aldığı buzağı ile bu şekilde seyir eden vatandaş şaşkın bakışlara ve gülüşmelere aldırış etmeden yoluna devam etti.

Kurbanlık hayvanını taşımak için nakliye ücreti vermek istemeyen vatandaş, satın aldığı buzağıyı hususi aracı ile taşırken objektiflere işte bu şekilde yansıdı.

Hatırlanacağı gibi Dana Ferhat yaygın basında 2002 yılında geniş yer bulmuş, günlerce ülke ve dünya gündeminde yer bulmuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2013, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER